hola

El Grup Ball de Gitanes de Santa Perpètua celebrarà aquest diumenge 8 de maig la 36ª Ballada de Gitanes. Es farà a la Rambla a partir de les 11.30 h i amb la música en directe de la Cobla Osona.

Les colles participants en aquesta edició de la Ballada de Gitanes seran les de Lliçà de Vall, les de Martorelles, les de Mollet del Vallès i les colles de petits i grans de l’entitat perpetuenca. Després de l’aturada de dos anys provocada per la pandèmia de la Covid-19, el Ball de Gitanes vol tornar a omplir la plaça.

La presidenta del Grup Ball de Gitanes de Santa Perpètua, Àngels Torra, anima la ciutadania a presenciar aquesta ballada i a acompanyar a tots aquests balladors que s'han vist obligats a deixar aquesta afició per culpa de la pandèmia.
Torra ha explicat que fins a la tardor passada les colles de Ball de gitanes no han pogut recuperar els assajos dels grups de petits i de grans per les restriccions de la pandèmia i problemes d'espai i d'horaris.

La presidenta del Grup Ball de Gitanes de Santa Perpètua ha recordat que fa un temps es va voler recuperar la tradició de fer les ballades al carrer perquè és més proper a la ciutadania que no al pavelló i així es continua amb aquesta idea.

El Ball de Gitanes de Santa Perpètua ara mateix no té activa la colla de joves que ha estat la que més ha patit aquesta aturada per la pandèmia. Àngels Torra confia a poder recuperar l'activitat d'aquesta colla jove d'aquí a poc temps.


Foto: La Ballada tindrà lloc a la Rambla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]