hola

Aquesta edició dels Biblioaventurers ha comptat amb 153 infants inscrits, 91 dels quals han acabat el repte. Els Biblioaventurers és l’activitat de foment de l’hàbit lector que duu a terme la Biblioteca Municipal Josep Jardí. La festa de cloenda es va celebrar al Casal Cívic en el marc de la diada de Sant Jordi.

En aquesta edició a més dels Biblioaventurers infantils també hi ha hagut els Biblioaventurers tenn (per als adolescents) i els Biblioaventurers + (a partir dels 16 anys). L'objectiu és aconseguir que qualsevol persona participi de l'activitat.

Les xifres desglossades confirmen la gran acceptació que l'activitat té entre els més petits amb 153 inscrits, dels quals 91 van assolir el repte de fer deu lectures. La franja d'adolescents, en canvi, no ha funcionat gaire bé i una vintena de persones s'han apuntat als Biblioaventurers + i han fet les sis lectures d'àmbits diferents un total de quinze.

Els Biblioaventurers que han assolit el repte van rebre un obsequi consistent en una samarreta i unes bales per jugar. Entre el grup d'adults es va sortejar una smartbox.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, s'ha mostrat satisfeta amb les xifres assolides en aquesta edició dels Biblioaventurers amb unes 800 lectures fetes en el marc d'aquest programa.Gásquez ha recordat que aquest programa fa als participants sortir de les lectures obligatòries i fomentar l'hàbit lector amb altres escollides personalment. La directora de la Biblioteca ha anunciat que s'està replantejant la categoria dels teens perquè no acaba de funcionar.

La Diada de Sant Jordi és el marc ideal per fer la festa de cloenda dels Biblioaventurers. Míriam Gásquez ha comentat que malgrat el canvi d'ubicació és important celebrar-la plegats perquè els dona pertinença a un col·lectiu.

La previsió de pluja va provocar canvis d'última hora i la Biblioteca va decidir obrir l'equipament i exposar les novetats a l'Espai 2. Gásquez ha convidat als usuaris a passar per la Biblioteca i fer la reserva dels llibres que els interessi recordant que l'equipament ha adquirit uns 400 exemplars.


Foto: Foto de família dels Biblioaventurers / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest diumenge aixeca el teló TEATRE de Temporada que programa Tàndem
23 Set 2022 13:47 - RedaccióAquest diumenge aixeca el teló TEATRE de Temporada que programa Tàndem

El grup de teatre Tàndem organitza entre el 25 de setembre i el 22 d’octubre la segona experiència [ ... ]

Bona assistència al 68è Aplec de Santiga
19 Set 2022 12:44 - RedaccióBona assistència al 68è Aplec de Santiga

El 68è Aplec de Santiga es va celebrar dissabte amb una bona assistència de balladors que van estrenar [ ... ]

Aquest dissabte se celebra el 68è Aplec de Santiga
16 Set 2022 11:11 - RedaccióAquest dissabte se celebra el 68è Aplec de Santiga

L’Agrupació Sardanista Santa Perpètua ha programat per aquest dissabte 17 de setembre el 68è Aplec [ ... ]