hola

El perpetuenc i arquitecte tècnic de l’Ajuntament de Santa Perpètua Judà Barber ha publicat la seva segona novel·la històrica sota el títol Las Navas. El llibre recrea la batalla de las Navas de Tolosa, una de les més importants de l’Edat Mitjana, amb el cavaller de l’Ordre de Calatrava Enric Vidal com a protagonista.

Barber va publicar el 2021 la seva primera novel·la històrica titulada El Caballero de Calatrava. El llibre està ambientat en la tercera croada, un seguit d’expedicions que van començar l’any 1189 per reconquerir Jerusalem i que van ser liderades per Frederic Barba-roja, Ricard I d’Anglaterra i el rei francès Felip II. El protagonista de les dues novel·les és Enric Vidal, un cavaller de l’Ordre de Calatrava, però les històries són independents.

Judà Barber ha destacat que a la novel·la “viurem aquesta batalla tan important a través del cavaller de Calatrava”.L'autor ha destacat que aquesta novel·la transcorre a Espanya i que està centrada en el paper destacat en la història de l'Orde de Calatrava. El perpetuenc ha comentat que la història de l'Edat Mitjana al nostre entorn sempre li ha interessat i especialment les ordres menys conegudes com la de Calatrava, que era hispana.

Judà Barber estarà demà a la Fira de Sant Jordi de Santa Perpètua signant llibres d'11 a 13 h. El perpetuenc espera que la pluja permeti la celebració d'aquesta diada.


Foto: Judà Barber, en una imatge, amb la seva primera novel·la / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]