hola

La Biblioteca Josep Jardí obre avui les inscripcions per participar als Clubs de lectura. Les persones interessades es podran apuntar fins al 22 de gener a través d'aquest enllaç o presencialment al vestíbul de la Biblioteca. Enguany l'equipament ofereix cinc clubs de lectura gratuïts i recupera aquesta activitat que va quedar suspesa al 2020 a causa de la pandèmia.

El Club de novel·la serà el tercer dijous de mes de 19 a 20 hores i estarà conduït per José Luis Cantón (professor de llengua i literatura de l'Institut Rovira-Forns). El Club de còmic serà el quart dimarts de mes de 19 a 20 hores i el tornarà a conduir Xavi Domenech (propietari de la botiga Arkham Comics). Domènech serà també el conductor del Club de còmic infantil adreçat a adolescents d'11 a 15 anys. Aquest club tindrà lloc el quart dimarts de mes de 17.30 a 18.30 hores. Dos treballadors de la Biblioteca Josep Jardí seran els encarregats de portar els clubs de "lectures per canviar el món" i de ciència ficció. Jordi Pascuet estarà el quart dimecres de mes de 19 a 20 hores proposant lectures sobre feminisme, ecologisme, economia, antiracisme i antifeixisme.

El Club de lectures per canviar el món està organitzat amb col·laboració de l'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Santa Perpètua (UCFR). Per la seva banda, Adrià Turull estarà al capdavant del club de ciència-ficció. Adreçat a joves de 14 a 18 anys, aquest espai serà el quart dijous de mes de 18.30 a 19.30 hores. La Biblioteca Josep Jardí ha explicat que una de les novetats d'aquesta activitat és que a principi de mes s'oferiran places de tastet per a cada club. Si algú no vol apuntar-se a un club, però està interessat en alguna de les lectures que es proposen, podrà apuntar-se a principi del mes que toqui fer aquella lectura, endur-se en préstec el llibre i assistir a la sessió d'aquell mes. Les places per als tastets seran limitades. Des de la Biblioteca Josep Jardí recorden que el funcionament dels clubs de lectura és el següent: la biblioteca deixa en préstec un llibre cada mes, proposat pel conductor del club. Les persones participants el llegeixen a casa i el dia de la trobada es porta el llibre, es comenta amb la resta dels membres i s'aprofundeix en aspectes artístics i curiositats de l'obra. El dia de la trobada es retorna el llibre i s'agafa la lectura del mes següent. Es pot sol·licitar més informació o saber les lectures programades per a cada club al vestíbul de la Biblioteca.


Foto: Un home llegeix a la planta primera de la Biblioteca / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El taller 'Construeix el teu titella' de La Creativa omple totes les inscripcions
06 Oct 2022 09:35 - RedaccióEl taller 'Construeix el teu titella' de La Creativa omple totes les inscripcions

El primer taller de la temporada de La Creativa que tindrà lloc el 15 d'octubre està omplert i ja [ ... ]

Avancen les obres per a la nova climatització del teatre del Centre Parroquial
05 Oct 2022 09:49 - RedaccióAvancen les obres per a la nova climatització del teatre del Centre Parroquial

Les obres de millora de la climatització del teatre del Centre Parroquial avancen per poder complir [ ... ]

La Biblioteca obre avui les inscripcions per al seu repte lector
04 Oct 2022 09:57 - RedaccióLa Biblioteca obre avui les inscripcions per al seu repte lector

La Biblioteca Municipal Josep Jardí endega una nova edició del seu repte lector. Enguany rep el nom [ ... ]