hola

El grup de teatre Tàndem, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, torna a endegar una nova edició de la Mostra de Teatre de Santa Perpètua. Enguany el programa compta amb novetats destacades com la incorporació d’una obra professional més, ara seran dues, i la possibilitat de comprar les entrades de manera telemàtica.

El tret de sortida de la Mostra serà el diumenge 23 de gener a les 18 hores al Teatre del Centre Parroquial amb la representació del musical Les històries naturals, de Sílvia Navarro, Miquel Agell i Marc Sambola de Lazzigags Produccions. L’obra, la primera de les professionals programada per la Mostra de Teatre, està basada en la novel·la d’aventures de vampirs de Joan Perucho i aquesta adaptació se centra en el viatge d’Antoni de Montpalau i el seu descobriment com a vampir novell d’un nou món. A més, Històries naturals compta entre el seu repartiment amb el perpetuenc Gerard Rodríguez. Les entrades ja es poden adquirir de manera telemàtica a través d'aquest enllaç (https://staperpetua.koobin.cat/ ) al preu de 10 euros.

A més, Tàndem estrenarà l’obra en la qual ha estat treballant els darrers mesos Un cop l’any, de Bernard Slade, però per veure-la encara haurem d’esperar fins el 27 de març. Tant el programa de ma com la informació de les diferents obres es podrà consultar online a través de la pàgina web de Tàndem i d’un codi QR que estarà disponible per als espectadors. Des de Tàndem expliquen que seran vuit les obres programades i que s’ha intentat encabir tots els gèneres, tenint en compte que el favorit del públic perpetuenc és la comèdia.

La segona de les obres de la Mostra serà el diumenge 30 de gener, també a les 18 hores al Teatre del Centre. Es tracta de Jana, de Filagarsa de Molins de Rei. Jana tracta la història d’una jove barcelonina que treballa en una food truck. Mentre la seva vida laborar funciona, la seva vida privada no ho és pas. Un esdeveniment està a punt de capgirar ell futur de la jove.Tàndem manté per aquesta Mostra el Premi espectador, que es desvetllarà al final de la Mostra després que els assistents a les diferents obres hagin decidit quina els hi ha agradat més.

La Mostra inclou també les obres SOS, de Maçateatre el dissabte 5 de febrer; La deessa de les pells, de MaGreT Companyia Teatral de Vilafranca del Penedès, el 13 de febrer; Bojos per la pasta!, d’Inestable Ceretana, el 19 de febrer; Cabezas de cartel, de Celia Nadal i Javier Manzanera, el 6 de març; El diari d’Anna Frank, del Grup de teatre Deixalles81, el 13 de març i de l’estrena de Tàndem, Un cop l’any, el 27 de març.


Foto: Una de les escenes de l'obra Les històries naturals / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]