hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí començarà el 2022 amb cinc nous clubs de lectura. En el butlletí electrònic d'aquest mes de desembre ja ha avançat aquests canvis i en el de gener els explicaran amb més detall. Els Clubs de lectura de la Biblioteca seguiran un calendari anual i constaran de vuit sessions. Les temàtiques seran diverses: el club de novel·la el dirigirà José Luis Cantón, professor de secundària a Santa Perpètua; Xavier Domènech portarà dos clubs de còmic, un per a adults i un infantil; i dos dels treballadors de la Biblioteca es faran càrrec d'altres dos clubs de lectura. Adrià Turull dirigirà un club juvenil de ciència ficció i Jordi Pascuet un de Lectures per canviar el món.

Les inscripcions als cinc clubs de lectura aniran del 10 al 22 de gener i es faran a través del formulari online que es trobarà al butlletí electrònic de gener i també al taulell de préstec. La participació màxima serà de vint persones, però la Biblioteca ha organitzat els clubs per tal que hi hagi quinze persones fixes i cinc places lliures per fer tastets. Això sí es demana a les persones que s'apuntin a un club que es comprometin a participar-hi. En cas de dues faltes d'assistència es donarà pas a una altra persona de la llista d'espera.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, ha explicat que s'ha canviat el format i s'ha ampliat perquè els clubs de lectura han de permetre descobrir noves lectures i arribar a totes les edats.

Noves exposicions


La Biblioteca Josep Jardí ofereix noves exposicions bibliogràfiques fins­ al 23 de desembre. Novel·les... nadalenques? és un conjunt de novel·les i reculls de relats que transcorren en època nadalenca. L'equipament ha organitzat una exposició commemorativa amb motiu del Dia Internacional del Migrant, que se celebra el proper dissabte 18 de desembre i també ha seleccionat pel·lícules visionades els darrers anys al Cineclub Cisco Mosenya. La Biblioteca ofereix a la sala infantil Fruites i verdures per a tothom!, una mostra de contes i llibres on es parla de les propietats nutritives, ecològiques i socials de les fruites i verdures.

 

Foto: Un home llegeix a la planta primera de la Biblioteca / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Granja acull aquest dissabte Itinerart, un espai obert de creació comunitària
13 Maig 2022 09:22 - RedaccióLa Granja acull aquest dissabte Itinerart, un espai obert de creació comunitària

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha dissenyat tota una programació al voltant del concepte Interconnectivitat [ ... ]

Molt de públic en el retorn del ball de gitanes a Santa Perpètua
09 Maig 2022 12:29 - RedaccióMolt de públic en el retorn del ball de gitanes a Santa Perpètua

La música i les danses típiques del Vallès van sonar ahir diumenge a La Rambla de Santa Perpètua [ ... ]

Avui comença una nova edició del Mercat de revistes solidari
09 Maig 2022 09:23 - RedaccióAvui comença una nova edició del Mercat de revistes solidari

La Biblioteca Josep Jardí en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials organitza els dies [ ... ]