hola

La Biblioteca Josep Jardí ha posat en marxa el repte lector dels Biblioaventurers. Les inscripcions estan obertes i el repte consisteix a llegir sis o deu llibres, segons les edats, abans del 31 de març. Les persones interessades poden demanar més informació passant pel taulell de préstec o a la sala infantil.

A més, la Biblioteca ha preparat noves exposicions bibliogràfiques per l'octubre. Durant tot el mes, al vestíbul, hi haurà Cinema d'espies, una mostra on el públic podrà posar-se a la pell de personatges de l'espionatge a les pel·lícules. A la sala infantil l'equipament municipal presenta Mòmies? Mòmies!, una exposició que homenatja aquest monstre.

Fins al 17 d'octubre la ciutadania podrà visitar l'exposició Som el que mengem, una activitat organitzada amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació. És una selecció d'obres de divulgació de nutrició i dietètica per ajudar a la ciutadania en la cerca d'una alimentació més saludable. L'equipament ha inaugurat també Sota pseudònim, un recull de llibres d'autors i autores que han escrit sota un pseudònim.

Del 18 al 31 d'octubre hi ha programada Buidem els prestatges! per commemorar el Dia Internacional de les Biblioteques. És una selecció d'obres on part del protagonisme el té l'equipament o els llibres. Durant aquests dies també estarà disponible Toshokan de manga – Manga a la Biblioteca, una mostra relacionada amb la 27a edició del Saló del Manga a Barcelona, que se celebra entre el 29 d'octubre i l'1 de novembre.

D'altra banda, l'equipament programa pel 28 d'octubre un homenatge als 150 anys del naixement de Segundo de Chamón. Consistirà en la projecció de cinc contes clàssics narrats en directe. Serà a les 17.30 a l'Espai 2 i s'adreça a infants majors de 4 anys.

 

Foto: La ciutadania ja es pot inscriure en els Biblioaventurers / Biblioteca Josep Jardí

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]