hola

El Centro Cultural Andaluz oferirà activitats diverses en la seva caseta de la Festa Major situada a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre. L'entitat ha previst actuacions diverses dels seus quadres de ball, actuacions flamenques per a cada nit, i la cloenda amb el transformista Patrik.

Cada dia les activitats a la caseta començaran a les 20 h. L'escenari serà exterior i la zona de barra i taules estarà diferenciada de la d'espectacles. Es complirà amb totes les mesures que marca el Procicat.

El Centro Cultural Andaluz, ha avançat que aquest any Covid, després del tancament de molts tablaos, l'entitat ha fet un esforç per portar artistes flamencs de qualitat.

La caseta de la Casa de Andalucía, situada al recinte Firal, ha programat un ampli programa d'activitats entre divendres i dilluns. La programació començarà a les 20 hores tots el dies. Avui divendres destaca l'exhibició d'Arts Humanes Bollywood, l'actuació dels grups de ball i professors de l'entitat i de Juan Beltran i un guateque dels anys 60 i 70. Demà dissabte l'actuació de la cantant Andrea garcia, versions de música rock i una festa eivissenca. El diumenge s'ha programat música i actuacions dels audres de ball, professors i Andrea García i una nova edició del concurs Tu cara no me suena, o sí?. El darrer dia de festa destaquen l'exhibició d'Urban dance Studio i actuacions dels quadres de ball.


Foto:Una de les casetas de les entitats en una imetge d'arxiu de la Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]