hola

La Biblioteca Josep Jardí ha reprès aquest mes de maig les activitats presencials amb la tornada de noves sessions de contes taller i contes per a bebès adaptats a les mesures sanitàries vigents per la Covid-19. El passat 7 de maig es va celebrar la primera jornada de contes per a bebès i i els propers 21 i 28 de maig es portaran a terme dues sessions més, una per a bebès i una altra de conte-taller. Tal com explica la Biblioteca, els usuaris s'han mostrat amb ganes de reprendre les activitats. Els contes s'han explicat a l'Espai 1 del Museu, on es pot assegurar una bona ventilació i hi ha espai suficient per mantenir la distància de seguretat i perquè els infants puguin moure's durant l'activitat.

Durant els contes per a bebès, la conta contes ha adaptat les sessions a la nova situació i ha eliminat la part final on els infants jugaven amb diferents objectes. En el cas del conte-taller, on al final els participants realitzaven un treball manual, s'entreguen els materials necessaris per poder elaborar la manualitat a casa i que les famílies puguin enviar una foto de com ha quedat. La Biblioteca assegura que, si el format continua funcionant correctament, també s'oferiran activitats presencials al juny. L'equipament ha agraït la comprensió de les famílies assistents a l'activitat del divendres passat, ja que en tot moment van comprendre les mesures de seguretat i van col·laborar per seguir-les i donar exemple als infants. Aquesta prevenció inclou una reducció de l'aforament, la neteja de les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'entrar, només un adult acompanyant a un infant i cada grup familiar ha de seure en un espai designat mantenint la distància de seguretat amb les altres famílies.


Foto: La Biblioteca ha recuperat les activitats presencials com les sessions de contes per a bebès / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Granja acull aquest dissabte Itinerart, un espai obert de creació comunitària
13 Maig 2022 09:22 - RedaccióLa Granja acull aquest dissabte Itinerart, un espai obert de creació comunitària

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha dissenyat tota una programació al voltant del concepte Interconnectivitat [ ... ]

Molt de públic en el retorn del ball de gitanes a Santa Perpètua
09 Maig 2022 12:29 - RedaccióMolt de públic en el retorn del ball de gitanes a Santa Perpètua

La música i les danses típiques del Vallès van sonar ahir diumenge a La Rambla de Santa Perpètua [ ... ]

Avui comença una nova edició del Mercat de revistes solidari
09 Maig 2022 09:23 - RedaccióAvui comença una nova edició del Mercat de revistes solidari

La Biblioteca Josep Jardí en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials organitza els dies [ ... ]