hola

Demà dissabte finalitzarà la 30a Mostra de Teatre Amateur de Tàndem amb la darrera representació que opta al Premi Espectador i l'entrega del guardó. La cinquena obra a concurs és Bruna, a càrrec del Grup d'Amics del Teatre d'Ullastrell, GATU. Es podrà veure demà dissabte 17 d’abril a les 19 hores.

Bruna és un musical, l'únic dels escollits en aquesta edició de la mostra. Es tracta d'un text original de dos membres de la companyia Mateu Peramiquel i Mar Puig. La història se centra en la Bruna que farà un treball d'escola en el qual explicarà la vida de la seva àvia. Encuriosida per la història, comença a investigar i a descobrir persones i fets que no coneixia i que canviaran la vida de tota la família. Un viatge al passat ple de melancolia i enyorança que ens farà conèixer una realitat llunyana i el paral·lelisme d'aquesta amb la societat actual. L'obra Bruna trasllada a l'espectador a dues èpoques diferents i s’endinsa en les realitats dels infants en el pas del temps, com aquests es relacionen, juguen i aprenen. Bruna posa sobre la taula una història familiar, que en forma de tabú, afecta tres generacions desencadenant-se amb un gir de guió inesperat.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha apuntat que aquest és un musical amb una història molt contundent i ha destacat la bona tasca que fan alguns dels actors més joves en aquesta representació.

Les entrades tenen un preu de vuit euros per al públic general i de sis euros per a majors de 65 anys i menors de 14 anys. Després de la representació es farà entrega del Premi Espectador que el públic atorga a la millor obra i es farà la cloenda de la 30a Mostra de teatre amateur.


Foto: Escena de Bruna / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]