hola

L'Escola Municipal de les Arts (EMA) ofereix un taller comunitari per a joves d'entre 16 i 20 anys sota el títol L'espai que ocupem a les xarxes. L'activitat, que consta de cinc sessions gratuïtes, comença el dissabte 24 d'abril.

Tres postgraduades en arts escènics i acció social per l'Institut del Teatre han plantejat aquesta nova experiència que consisteix a reflexionar sobre les xarxes socials, la identitat digital i l'ús de les xarxes socials amb joves diversos i a través de jocs teatrals i exercicis d'expressió corporal. Es tracta d'un taller adreçat a la comunitat de 16 a 20 anys, sense guió previ, i que es treballarà segons les reflexions i debats dels joves.

Una de les professores del taller, Neus Umbert, ha explicat que fent exercicis i improvisacions sobre l'ús que en fan de les xarxes socials s'anirà teixint un espectacle que comptarà amb ells com a actors i també amb molta projecció audiovisual. La part audiovisual servirà per establir un diàleg entre la pantalla i la realitat, com un paral·lelisme entre la identitat virtual i la real, segons ha avançat Umbert.

Aquest taller gratuït es desenvoluparà els dissabtes a partir del 24 d'abril d'11 a 14 hores a l'EMA. Encara hi ha places disponibles. Els joves que es vulguin apuntar poden fer-ho a través de l'enllaç https://emaspm.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts o enviant un correu a ema@staperpetua.cat.

La presentació estarà emmarcada en l'activitat d'Itinerart que organitza l'EMA al Castell de Can Taió, si la situació sanitària ho permet. És un projecte molt engrescador per a Neus Umbert perquè en el grup hi ha persones nascudes a Santa Perpètua i a Catalunya, però també de nascudes a l'Àfrica o a Sudamèrica i això, diu, permetrà veure si hi ha diferències en la relació dels joves amb les xarxes socials.

La professora de l'EMA, Neus Umbert, ha apuntat que el grup és molt heterogeni i el nexe comú són les xarxes socials, ja que també està relacionat amb el tema d'aquest curs de l'Itinerart que és l'espai que ocupem i un és les xarxes socials.

 

Foto: Imatge de la presentació de l'Itinerart de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Granja acull aquest dissabte Itinerart, un espai obert de creació comunitària
13 Maig 2022 09:22 - RedaccióLa Granja acull aquest dissabte Itinerart, un espai obert de creació comunitària

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha dissenyat tota una programació al voltant del concepte Interconnectivitat [ ... ]

Molt de públic en el retorn del ball de gitanes a Santa Perpètua
09 Maig 2022 12:29 - RedaccióMolt de públic en el retorn del ball de gitanes a Santa Perpètua

La música i les danses típiques del Vallès van sonar ahir diumenge a La Rambla de Santa Perpètua [ ... ]

Avui comença una nova edició del Mercat de revistes solidari
09 Maig 2022 09:23 - RedaccióAvui comença una nova edició del Mercat de revistes solidari

La Biblioteca Josep Jardí en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials organitza els dies [ ... ]