hola

A causa de la pandèmia Santa Perpètua no podrà gaudir de la tradicional programació de Festa Major d’Hivern coincidint amb la festivitat de Santa Perpètua, que se celebra el 7 de març. Malgrat la situació algunes entitats locals han programat actes que s’agrupen en l’agenda d’activitats al voltant de la Diada de Santa Perpètua.

El Casal Popular Pit Roig organitza el 6 de març la setena edició de la Calçotada Popular, en aquesta ocasió des de casa. L’entitat ha anunciat que volen celebrar la calçotada, que faran els calçots i la botifarra o l'hamburguesa vegana i que cal passar a recollir-lo per gaudir a casa amb tota seguretat. El Casal Popular va posar a la venda els tiquets per gaudir de la calçotada el 15 de febrer i el termini finalitza el 3 de març. Es troben dilluns, dimecres i divendres en horari de 18 a 20 hores. El preu de la calçotada és de 10 euros i de 8 per les sòcies.

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua organitza el 9 de març una jornada de portes obertes amb la conferència Virtut i melancolia, els trets de Concepción Arenal a càrrec d'Anna Caballé Masfonoll, llicenciada en Filologia Hispànica i Professora titular de Literatura de la Universitat de Barcelona. L’acte tindrà lloc a partir de les 19 hores al Teatre del Centre.

Per la seva banda, l’Agrupació Sardanista Santa Perpètua organitzarà el dissabte 13 de març a les 18.30 hores al Teatre del Centre una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa.Les entrades es podran reservar als números de telèfon 625980619 (Mercè) i 654268173 (Àngels), o al correu electrònic agrupació@sardanista.org, indicant nom i cognom del soci (preferentment) i un número de telèfon de contacte. L’aportació de l’entrada serà de 5 euros per persona.


El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que la Festa Major d’Hivern sempre ha estat la festa de les entitats i enguany, moltes d’elles no han pogut programar activitats a causa de la pandèmia però el Casal Popular, l'Aula d'extensió universitària i l'agrupació sardanista presenten propostes.


Marçal Solà, regidor de Cultura ha expressat que “ara toca ser extremadament prudents per evitar una nova onada" però ha recordat que "la cultura és segura".

En el marc de l'agenda d'activitats de la diada de Santa Perpètua, l'Ajuntament va programar aquest diumenge passat l'obra de teatre Els Brugarol, amb la qual també s'ha iniciat la Mostra de teatre de santa perpètua que organitza el grup Tàndem.


Foto: L'Agrupació Sardanista organitza el 13 de març un concert i audició al Teatre del Centre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Centro Cultural Andaluz commemora el Dia d'Andalusia
26 febrer 2024 12:02 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz va omplir aquest diumenge 25 de febrer el Centre Cívic La Florida per celebrar [ ... ]

Tea345, de Montcada, representa l'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit'
23 febrer 2024 09:28 - RedaccióTea345, de Montcada, representa l'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit'

El grup Tea345, de Montcada i Reixac, representa aquest diumenge 25 de febrer l’obra El curiós incident [ ... ]

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]