hola

A causa de la pandèmia Santa Perpètua no podrà gaudir de la tradicional programació de Festa Major d’Hivern coincidint amb la festivitat de Santa Perpètua, que se celebra el 7 de març. Malgrat la situació algunes entitats locals han programat actes que s’agrupen en l’agenda d’activitats al voltant de la Diada de Santa Perpètua.

El Casal Popular Pit Roig organitza el 6 de març la setena edició de la Calçotada Popular, en aquesta ocasió des de casa. L’entitat ha anunciat que volen celebrar la calçotada, que faran els calçots i la botifarra o l'hamburguesa vegana i que cal passar a recollir-lo per gaudir a casa amb tota seguretat. El Casal Popular va posar a la venda els tiquets per gaudir de la calçotada el 15 de febrer i el termini finalitza el 3 de març. Es troben dilluns, dimecres i divendres en horari de 18 a 20 hores. El preu de la calçotada és de 10 euros i de 8 per les sòcies.

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua organitza el 9 de març una jornada de portes obertes amb la conferència Virtut i melancolia, els trets de Concepción Arenal a càrrec d'Anna Caballé Masfonoll, llicenciada en Filologia Hispànica i Professora titular de Literatura de la Universitat de Barcelona. L’acte tindrà lloc a partir de les 19 hores al Teatre del Centre.

Per la seva banda, l’Agrupació Sardanista Santa Perpètua organitzarà el dissabte 13 de març a les 18.30 hores al Teatre del Centre una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa.Les entrades es podran reservar als números de telèfon 625980619 (Mercè) i 654268173 (Àngels), o al correu electrònic agrupació@sardanista.org, indicant nom i cognom del soci (preferentment) i un número de telèfon de contacte. L’aportació de l’entrada serà de 5 euros per persona.


El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que la Festa Major d’Hivern sempre ha estat la festa de les entitats i enguany, moltes d’elles no han pogut programar activitats a causa de la pandèmia però el Casal Popular, l'Aula d'extensió universitària i l'agrupació sardanista presenten propostes.


Marçal Solà, regidor de Cultura ha expressat que “ara toca ser extremadament prudents per evitar una nova onada" però ha recordat que "la cultura és segura".

En el marc de l'agenda d'activitats de la diada de Santa Perpètua, l'Ajuntament va programar aquest diumenge passat l'obra de teatre Els Brugarol, amb la qual també s'ha iniciat la Mostra de teatre de santa perpètua que organitza el grup Tàndem.


Foto: L'Agrupació Sardanista organitza el 13 de març un concert i audició al Teatre del Centre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El taller 'Construeix el teu titella' de La Creativa omple totes les inscripcions
06 Oct 2022 09:35 - RedaccióEl taller 'Construeix el teu titella' de La Creativa omple totes les inscripcions

El primer taller de la temporada de La Creativa que tindrà lloc el 15 d'octubre està omplert i ja [ ... ]

Avancen les obres per a la nova climatització del teatre del Centre Parroquial
05 Oct 2022 09:49 - RedaccióAvancen les obres per a la nova climatització del teatre del Centre Parroquial

Les obres de millora de la climatització del teatre del Centre Parroquial avancen per poder complir [ ... ]

La Biblioteca obre avui les inscripcions per al seu repte lector
04 Oct 2022 09:57 - RedaccióLa Biblioteca obre avui les inscripcions per al seu repte lector

La Biblioteca Municipal Josep Jardí endega una nova edició del seu repte lector. Enguany rep el nom [ ... ]