hola

El Grup Tàndem ha reprogramat les dates de la Mostra de Teatre que comença aquest 28 de febrer amb l’obra professional Els Brugarols, protagonitzada per Ramon Madaula. Les entrades per aquesta comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent estan exhaurides. La funció s’inicia a les 18 hores al Teatre del Centre. Els Brugarol no participa en el Premi Espectador que el públic atorga a la millor obra i que es lliurarà el 17 d’abril coincidint amb la cloenda de la mostra. Els Brugarol és una obra que programa la Regidoria de Cultura coincidint amb la programació de la festivitat de Santa Perpètua. 

El 7 de març, a les 18 hores, es programen tres obres guanyadores de La Jornada de Teatre Breu que va organitzar la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya el passat mes de novembre. El caixer, d’IncreiXendo de Sant Gregori; El bitllet, si us plau; de TEAITRE de Teià; i El joc de l’encenedor, del Grup de Teatre Tàndem. En finalitzar les obres es farà l’acte de presentació de la mostra.

Les obres i companyies amateurs que participen en la mostra són Mamaaa!!!, de Teiatròlics de Banyoles (14 de març); Un joc perillós, d’ Onze al Teatre de Sant Quirze del Vallès (20 de març); No hi ha lladre que per bé no vingui, del grup Tequatre de Figueres (28 de març); L’art de la comèdia, de espa Teatre de Palamòs (11 d’abril) ; i Bruna, a càrrec de GATU d’Ullastrell (17 d’abril). Les entrades tenen un preu de 8 euros per al públic general i de sis euros per a majors de 65 anys i menors de 14 anys.


Foto: Madaula porta a Santa Perpètua l'obra Els Brugarol / Ivan Moreno

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia
23 febrer 2024 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora diumenge el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz commemorarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalucia que se celebra [ ... ]

Un miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'
19 febrer 2024 14:56 - RedaccióUn miler de persones gaudeixen de l'espectacle de dansa de l'EMA 'Frida'

Un miler de persones, majoritàriament infants, han gaudit de l'espectacle de l'Escola Municipal de [ ... ]