hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí reobre les seves portes als usuaris que des d'aquesta setmana poden recuperar alguns espais i serveis, això sí, amb restriccions per aforament. L'equipament estrena horari i serà dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16 a 20 hores i els dimarts de 9.30 a 13.30 hores.

A partir d'ara a la Biblioteca es pot estudiar individualment, tot i que els infants poden estar acompanyats de familiars, llegir a la sala, utilitzar els ordinadors públics individualment, cercar documents, agafara documents en préstec, retornar documents i fer consultes al personal de la sala. De moment no es pot fer servir la sala de prelectors de 0 a 3 anys i fer treballs en grup. Des de l'equipament recorden que no es podrà prestat cap material d'oficina als usuaris i per això cal que portin ells el material necessari.

Les mesures de prevenció sanitàries que ha adoptat la Biblioteca són les que marquen des de la Generalitat. L'ús de la mascareta és obligatori, a l'entrada caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i l'aforament és controlat i reduït. S'han senyalitzat les zones de pas i d'estudi per mantenir la distància de seguretat. Per tal de controlar la capacitat actual de la Biblioteca, no cal demanar cita prèvia, però, a l'entrada, es preguntarà quin servei es vol fer servir i es donarà un tiquet que caldrà retornar en finalitzar.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, ha explicat que les portes de l'equipament tornen a obrir amb nous serveis, aforament restringit i nou horari. La Biblioteca treballa per tal de començar el mes d'octubre el programa de Biblioaventurers i els exàmens oficials per a usuaris d'informàtica. Míriam Gásquez ha explicat que en el període que la Biblioteca va oferir només servei de préstec per culpa de la Covid-19, es van atendre 413 usuaris i es van prestar gairebé 700 documents. L'equip intenta redissenyar els Clubs de lectura per poder fer-los també aquesta temporada.


Foto: Biblioteca Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]