hola

L’Escola Municipal de les Arts, EMA, començarà el curs 2020-2021 el proper dilluns 14 de setembre amb novetats importants marcades per la situació de pandèmia. Especialment fan referència a les entrades i sortides al centre que permetran garantir la seguretat de l’alumnat i en la nova ubicació de grups per tal d’acomplir amb el nou aforament. Així doncs hi haurà nous espais com ara el celler, la formatgeria i la Torre del rector. L’EMA ha reduït la ràtio especialment a les agrupacions nombroses, quedant dividies en dos grups i horaris que permetrà també la ventilació i condicionament de les aules entre classes.

Pel que fa a l’accés als espais EMA, quedarà limitat a l’alumnat, a excepció dels Laboratoris de 0 a 3 anys on hi podrà accedir un dels familiars. Els acompanyants de les persones amb diversitat funcional també podran entrar als espais. En la línia de limitar els accessos al centre s’han anul·lat els espais comuns d’espera i estudi dels vestíbuls i no es podrà fer ús del vestuari.

Els centres EMA disposaran d’elements de neteja i desinfecció específics per a les matèries que ho requereixen especialment com ara dansa, laboratoris, banda i classes d’instruments de vent i es determinaran punts d’higiene a les aules i fora d’elles.

Com a l’escola ordinària, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot l’alumnat a partir de 6 anys sempre que no impedeixi el desenvolupament d’una activitat i en aquest cas garantint la distància de seguretat, 1,5 metres per a tothom excepte en els casos de bandes, instruments de vent, cant i cors que serà de 2 metres.

Segons el director de l'EMA, Eliseu Ribes, "el centre s'obre a l'inesperat, buscant nous camins, noves maneres de fer i reinventant-nos constantment. L'art és un canal de comunicació per expressar sentiments i al mateix temps un generador d'emocions. I això és el que volem continuar fent amb i des de la gent, perquè ara més que mai és essencial i, malgrat el moment que ens ha tocat viure, l'ART no té barreres i ens permet ser lliures i en igualtat de condicions"

L’Escola Municipal de les Arts resoldrà aquesta tarda dubtes i respondrà preguntes a les famílies a partir de les 18.30 hores en una reunió telemàtica que es realitzarà a través de la plataforma Teams, a la qual es pot accedir a través de l’enllaç http://bit.ly/ReunioEMAIniciCurs


Foto: Imatge d'arxiu d'una activitat de dansa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]