hola

La 29a Mostra de Teatre Amateur de Santa Perpètua de Mogoda, que organitza el Grup Tàndem, arrenca aquest diumenge 26 de gener amb la companyia Inestable Ceretana de Teatre, de Puigcerdà, amb la representació de l’obra Aquí no paga ni Déu, de Dario Fo. La funció començarà a les 18 hores al Teatre del Centre.

Un any més diferents grups de teatre amateur d’arreu de Catalunya porten les seves produccions a l’escenari del Teatre del Centre. El públic atorgarà el premi Espectador a la millor obra, dotat amb 300 euros. La mostra inclou, fora de concurs, la representació de l’obra professional Rita, de Marta Buchaca, que tindrà lloc l’1 de març, coincidint amb la programació de la Festa Major d'Hivern.

La 29a Mostra de Teatre es desenvoluparà entre el 26 de gener i el 8 de març amb la participació de les companyies Inestable Ceretana de Teatre (Puigcerdà), Qollunaka Grup de teatre (Terrassa), Grup de teatre Filagarsa (Molins de Rei), Agrupació teatral del Casal de Calaf (Calaf) i Guspira Teatre (Cassà de la Selva) que interpretaran les obres Aquí no paga ni Déu, L’últim joc de la nit, El gran somni, Rumors i Mentiders.

Tàndem baixarà el teló de la Mostra el 8 de març amb la representació de l’obra Angoixa, de Patrick Hamilton, que l’entitat va representar al 2004 amb força èxit, aconseguint fins a 8 premis i que ara posa de nou en escena amb un repartiment renovat i sota la mateixa direcció de Vicenç Gurrea. En finalitzar l’obra, tindrà lloc l’acte de cloenda de la mostra i l’entrega del Premi Espectador.

Primera obra

El grup Inestable Ceretana de Teatre, de Puigcerdà, representa el 26 de gener a les 18 hores al teatre del Centre Aquí no paga ni Déu!, una divertida comèdia política escrita per Dario Fo durant la crisi econòmica del 1973, que als nostres dies se’ns revela rabiosament actual. En aquest context, les dones d’un barri obrer de Milà decideixen practicar la desobediència civil i rebel·lar-se contra el sistema, robant menjar per la puja de preus incontrolada. A partir d’aquí, els personatges es van inserint en una trama delirant i divertida, on els equívocs se succeeixen ininterrompudament.


Foto: Aquí no paga ni Déu serà la primera representació de la Mostra de Teatre / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]