hola

Política - CUP

L'Assemblea local de la CUP de Santa Perpètua ha felicitat a través d'un comunicat de premsa l'AMPA de l'escola Els Aigüerols, l'alumnat i l'equip docent pel no tancament del grup de P3 el curs 2014-2015. La CUP ha expressat "el més sincer agraïment per la lluita, per creure en el projecte de l'escola i per buscar aliats, confluències i ajut amb el conjunt de la comunitat educativa del nostre poble i de la ciutadania en general".

Des de la CUP afirmen creure "que no està tot fet i animem a tot aquell que cregui en una escola pública de qualitat, antipatriarcal, no excluient, equitativa, creativa, experimental i catalana que segueixi en lluita i que surti al carrer, i conquerir el poder des de a baix. Seguim tenint molts fronts oberts en l'àmbit de l'educació en el nostre poble com arreu dels Països Catalans. Nosaltres estarem donant suport en les reivindicacions per la continuïtat i construcció de la nova escola dels Aigüerols, per la recuperació de la segona línia de l'Escola Santa Perpètua, per la construcció d'un nou institut o institut-escola, per les beques menjador pels nostres infants necessitats, adequació dels edificis, etc.... I és per tot això que creiem que eines de mobilització com la Coordinadora d'AMPAs d'Escoles Públiques de Santa Perpètua, les assemblees de docents-mares-pares dels centres educatius i els diferents col·lectius preocupats per la justícia social han de ser els precursors de les nostres lluites locals".

La CUP finalitza el seu comunicat demanant aprendre "d'aquesta gent que amb el seu temps, la seva decisió i coratge ens han fet somniar en un nou moment esperançador. Ens han donat una lliçó de solidaritat, cooperació i generositat".

0
0
0
s2sdefault