hola

Eleccions Municipals - Acte de campanya

Acte d'ICV a Centre Cívic El VaporEl futur de l'escola Els Aigüerols, la cinquena escola pública, és un tema que preocupa la ciutadania, segons ha quedat palès en els dos actes de campanya que ICV-EUiA ha dut a terme aquesta setmana als centres cívics de Mas Costa i El Vapor. La ciutadania ha fet arribar la seva preocupació i ha preguntat als candidats d'Iniciativa quina és la situació d'aquest centre educatiu.

La cap de llista d'ICV-EUiA, Isabel Garcia, va explicar que en l'anterior mandat s'havia pactat amb la Generalitat un edifici de dues línies que s'havia de construir a l'avinguda de Santiga, en els terrenys de l'antic camp de futbol municipal. Segons va denunciar ahir Garcia, l'actual equip de govern va paralitzar el projecte i després el va dissenyar d'una línia.

Un altra tema que van preguntar els assistents a l'acte va ser sobre l'increment de l'Impost de Béns Immobles. Isabel Garcia es va comprometre a que l'IBI pugi només l'IPC.

ICV creu que l'actual equip de govern ha perdut una ocasió immillorable per rehabilitar la nau gran del Vapor. Isabel Garcia diu que ha estat falta de voluntat política perquè el projecte existeix des de 2002.

ICV-EUiA ha criticat la gestió que ha fet l'equip de govern municipal sobre la construcció de l'edifici de la escola Els Aigüerols. En els actes de campanya celebrats per ara per la formació ecosocialista, la ciutadania els ha preguntat sobre aquesta escola i sobre els rebuts de l'IBI.

Àudio: Isabel García, candidata d'ICV-EUiA a l'alcaldia
Foto: Un dels moments de l'acte que es va fer al Centre Cívic El Vapor - Estrella Núñez

0
0
0
s2sdefault