hola

Tancada conjuntaEducació - Tancada

Pares, mares, alumnes i mestres de les cinc escoles públiques de Santa Perpètua van participar aquest dijous en la tancada que es va celebrar a l'escola Els Aigüerols contra les retallades en ensenyament i contra el projecte de la llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE), l'anomenada 'llei Wert'. 

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa va convocar aquesta jornada reivindicativa en tot l'Estat i es van sumar tots els centres públics del municipi.

La pluja va deslluir algunes de les activitats previstes al pati d'Els Aigüerols i es van traslladar al vestíbul i al passadís del centre educatiu. Durant la tancada també es va celebrar una xerrada sobre la LOMCE a càrrec del professor i membre del sindicat USTEC Carlos Lemonche. El president de l'Ampa d'Els Aiguerols, Jesús fernandez, va manifestar que la tancada a l'escola "era en protesta per les retallades i en contra de la nova llei d'educació".

Fernàndez també va explicar que la pluja va condicionar la tancada ja que no es van poder celebrar les activitats previstes al patí, però que es van poder realitzar a dins del centre una xerrada i activitats infantils. 

La cassolada-concentració convocada per avui a les 17 hores s'ha ajornat per al proper divendres a les 17 hores en previsió de la pluja. 

Foto: imatge de la tancada conjunta d'AMPA d'aquest dijous a l'escola Els Aigüerols / Rodrigo González

0
0
0
s2sdefault