hola

Aula de l'Escola Els AigüerolsEducació - Els Aigüerols

Els nous inspectors dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental han mostrat la seva preocupació per l'inici de les obres de l'edifici de l'escola pública Els Aigüerols durant una visita realitzada a Santa Perpètua. Les competències en la posada en marxa de les obres del centre les té el Departament d'Economia. L'alcaldessa ha explicat que hi ha demanada una reunió amb responsables de la Generalitat per conèixer el calendari previst per a la construcció de l'edifici de l'escola Els Aigüerols.

Isabel Garcia va fer aquestes declaracions com a resposta a una de les preguntes que la ciutadania va fer a la primera emissió de Línia directa amb l'alcaldessa a Ràdio Santa Perpètua. L'escola Els Aigüerols es va posar en marxa al setembre de 2009 a l'edifici de Serveis Educatius (antic IES Rovira Forns) fins que no s'edifiqués la nova escola prevista als terrenys de l'antic camp de futbol de l'avinguda de Santiga. Aquest curs el centre ha iniciat la seva activitat amb un total de 163 nens i nenes repartits en tres aules de P3 i dues de P4 i P5. Segons ha indicat la Regidora d'Educació, Neus Garcia, l'edifici ha arribat aquest curs a la seva màxima ocupació "ampliar més seria anar molt justos i seria sense tindre els espais necessaris per a fer les seves activitat, simplement comptant amb les estrictes aules que tenen". Garcia ha indicat que tot i que els alumnes gaudeixen d'un espai molt ampli i tenen totes les seves necessitats cobertes, l'edifici "està al límit".

Foto: imatge d'una de les aules de l'escola Els Aigüerols ubicada provisionalment a l'edifici de Serveis Educatius / Premsa Ajuntament

Àudio: L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, explica que ha demanat a la Generalitat conèixer la situació actual del projecte de la nova escola / Declaracions al programa Línia directa amb l'alcaldessa.

 

0
0
0
s2sdefault