hola

2014-01-30_CONCENTRACIO_ESCOLA_ELS_AIGEROLS-0380Educació - Els Aigüerols

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha confirmat que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat els ha anunciat la continuïtat del projecte educatiu de l'Escola Els Aigüerols per al curs vinent. El director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluís Baulenas, els va confirmar divendres passat que s'obrirà un nou grup de P3 el curs vinent. D'aquesta manera, la Generalitat rectifica la seva decisió de no donar-li continuïtat i de tancar de manera progressiva l'escola, notícia que es va donar el 31 de juliol de 2013 de manera definitiva, però que ja s'havia avançat al mes de febrer. No obstant això, l'alcaldessa ha subratllat que "és un primer pas però que caldrà continuar treballant per la continuïtat de l'Escola Els Aigüerols".

L'edifici que actualment ocupa de manera provisional l'Escola Els Aigüerols és de propietat municipal i només disposa d'una aula on poder encabir el nou grup d'alumnes. L'alcaldessa ha avançat que caldrà veure quines solucions són possibles mentre no es construeixi l'edifici propi que s'ha d'aixecar a l'avinguda de Santiga, on abans hi ha havia el camp municipal de futbol. L'Ajuntament ha arribat a un compromís amb els Serveis Territorials d'Ensenyament per començar al mes de setembre a planificar el curs següent i per a què quedin cobertes totes les necessitats del municipi. L'Ajuntament defensarà que el curs vinent s'obrin 13 grups de P3 a Santa Perpètua amb una ràtio de 23 infants per classe.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha explicat que el curs següent ja s'hauran exhaurit tots els espais a l'actual edifici i que l'Ajuntament ha ofert continuar en aquest equipament municipal però que caldrà buscar alternatives mentre no hi hagi el nou edifici construït.
Ajuntament i Serveis Territorials han arribat al compromís de començar a planificar les necessitats educatives del municipi al setembre.

L'AMPA, satisfeta

L'AMPA de l'Escola Els Aigüerols i la comissió que durant més d'un any ha liderat les reivindicacions a favor de la continuïtat d'Els Aigüerols es reunirà aquesta tarda amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora d'Educació, Neus Garcia. Demà dijous, l'AMPA ha estat convocada a una reunió amb el director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluís Baulenes, on s'espera la confirmació oficial de l'assignació d'un P3 a Els Aigüerols per al curs 2014-2015.

El president de l'AMPA de l'Escola Els Aigüerols, Pedro Serrano, ha mostrat la seva satisfacció pel canvi que ha fet el Departament d'Ensenyament assignant una línia de P3 a Els Aigüerols per al proper curs. Serrano ha recordat que només amb germans d'alumnes ja hi ha 20 infants pendents d'escolaritzar que podrien matricular-se per fer P3 el curs vinent.

Serrano ha subratllat que després d'aquest anunci, des de l'AMPA es continuarà lluitant perquè l'escola continuï i perquè la Generalitat construeixi l'edifici d'aquest centre que permeti als escolars perpetuencs i al professorat donar classe amb els espais necessaris. El president de l'AMPA d'Els Aigüerols ha agraït a tothom que ha lluitat des de fa un any per la continuïtat de l'escola i els ha animat a continuar reclamant una millor educació a Santa Perpètua.

Demà dijous, l'AMPA ha estat convocada a una reunió amb el director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluís Baulenes, on s'espera la confirmació oficial de l'assignació d'un P3 a Els Aigüerols per al curs 2014-2015.

Foto: darrera reivindicació de l'AMPA / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault