hola

AigüerolsEducació - Escola Els Aigüerols

La primera marxa per l'educació pública, organitzada per l'Assemblea groga, està tenint representació de famílies de l'Escola Els Aigüerols que ja han realitzat dues de les vuit etapes i demà participaran a la setena, de Cerdanyola a Badalona. La marxa es va iniciar el dissabte 24 d'agost al municipi de Ribes de Freser, on una portaveu de les famílies de l'escola de Santa Perpètua va explicar la situació d'Els Aigüerols. També ahir, a Granollers, en finalitzar la cinquena etapa, els assistents a la marxa van poder escoltar la problemàtica de la cinquena escola pública, gràcies a la intervenció d'una mare.

Les famílies d'Els Aigüerols no es resignen a la decisió de la consellera de no permetre cap altre línia de P3 a l'escola a partir del curs 2014-2015 i tenen previst participar demà a la setena de les etapes que sortirà des de Cerdanyola a Badalona.

Un dels membres de la Comissió que reivindica l'edifici de l'escola i marxant a les diverses etapes, Àngel Casajuana, ha explicat que Els Aigüerols participa per donar a conèixer el problema de l'escola arreu.

Foto: imatge de la participació de famílies d'Els Aigüerols a la marxa que va finalitzar a Granollers, aquest dimecres / AMPA Els Aigüerols

0
0
0
s2sdefault