hola

Alumnes de l'Escola Els AigüerolsEducació - Educació

En una reunió a l'actual ubicació de l'escola Els Aigüerols, el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, la directora adjunta Ampar Garcia i l'inspector d'educació, Josep Vallcorba, van anunciar a la directora de l'escola, Dora Martínez, que la partida de mig milió d'euros destinada per a la construcció de l'escola Els Aigüerols prevista a l'esborrany del pressupost 2012 havia quedat confirmada i que les obres de l'edifici començaran al segon semestre de l'any.

La directora de l'escola ha manifestat l'"alegria" de tota la comunitat educativa del centre per l'anunci de la Generalitat i ha expressat que "cal valorar com a molt positiva la notícia davant la realitat social en la que ens trobem".

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, també ha mostrat la seva satisfacció per l'anunci dels Serveis Territorials i ha manifestat que "malgrat que la construcció de l'escola s'ha endarrerit molt en el temps i que ja hauria d'estar funcionant a la seva nova ubicació, tal i com pintaven les coses i en aquests moments, estem molt contents". Garcia ha indicat que Ensenyament de la Generalitat ha iniciat un nou mecanisme de finançament que permetrà la construcció de l'escola amb l'assignació de 500 mil euros.

Per la seva part, la regidora d'educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha valorat molt positivament "el fet que vingués en persona el director dels Serveis Territorials per comunicar-nos la notícia". Garcia ha indicat també que els alumnes de la cinquena escola pública de Santa Perpètua podran gaudir de l'edifici nou en el curs 2013-2014, segons les manifestacions dels Serveis Territorials.

Per la seva part, el president de l'AMPA de l'escola Els Aigüerols, Jesús Fernández, ha indicat que les famílies han rebut la notícia amb molt entusiasme però ha expressat que hi ha "un cert neguit" pel fet que "fa quatre anys també estava pressupostada la construcció de l'escola i encara no hi ha l'edifici definitiu". Fernández ha volgut recordar que l'AMPA "continuarà reivindicant la construcció de l'escola fins que l'edifici no sigui una realitat" . L'edifici de l'Escola Els Aigüeros s'ha d'aixecar en els terrenys de l'antic camp de futbol municipal de l'avinguda de Santiga.

 

Àudio: Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua / Ràdio Santa Perpètua

Àudio: Neus Garcia, regidora d'Educació / Ràdio Santa Perpètua

Foto: Alumnes de l'escola Els Aigüerols / Bàrbara Arco

0
0
0
s2sdefault