hola

Educació - Els Aigüerols 

Terrenys AigüerolsL'inici dels treballs de construcció de l'escola Els Aigüerols acumulen quatre mesos de retard sobre els terminis establerts inicialment per la Generalitat de Catalunya. Tot i això, el responsable d'Educació de l'Ajuntament, Antonio Egea, diu que no hi ha perill de que no es dugui a terme.

L'estiu passat l'empresa pública GISA va adjudicar el projecte de construcció de la cinquena escola pública de primària a l'empresa Construccions Torca S.A. L'adjudicació ja va arribar amb un dos mesos de retard sobre les previsions que va donar la Conselleria d'Educació a l'Ajuntament de Santa Perpètua. Els terminis fixats són que la construcció de les aules d'educació infantil estaran enllestides en quatre mesos, mentre que l'educació primària s'executarà en tres mesos.

Amb aquestes previsions la totalitat de l'edifici hauria d'haver estat construït de cara a l'inici del curs escolar 2011-2012, encara que l'edifici d'educació infantil estaria acabat durant aquest primer trimestre. Però, les obres encara no han començat.

Des que va entrar en funcionament l'escola Els Aigüerols, el curs 2009-2010, ocupa les instal·lacions de l'edifici de Serveis Educatius al barri de Can Folguera on disposa d'aules de P-3 i P-4. Unes instal·lacions adients i molt dignes, segons el regidor d'Educació, Antonio Egea. Egea confirma que la construcció de l'escola públic Els Aigüerols pateix retards, però assegura que no hi ha perill de que no es dugui a terme, tot i que diu que es desconeix quan començaran les obres de l'escola Els Aigüerols.

L'escola Els Aigüerols s'ha d'aixecar en terrenys de l'antic camp de futbol de Santa Perpètua, situat a l'avinguda de Santiga.

Àudio: Antonio Egea, regidor d'Educació
Foto: Terrenys de l'antic camp de futbol de Santa Perpètua, on s'ha d'aixecar l'escola Els Aigüerols - Premsa Ajuntament

0
0
0
s2sdefault