hola

Edifici actual de l'Escola Els AigüerolsEducació - Escola Els Aigüerols 

El Consell Escolar Municipal sol·licita a la Generalitat la construcció de l'edifici de l'Escola Els Aigüerols i fa arribar a la Consellera Irene Rigau i al Director dels serveis Territorials del Vallès Occidental aquesta demanda. El Consell Escolar va acordar a la seva sessió ordinària sol·licitar al Departament d'Ensenyament de la Generalitat la urgència en la construcció de l'edifici de l'Escola Els Aigüerols i fer arribar a la Consellera Irene Rigau i al Director dels serveis Territorials del Vallès Occidental aquest acord.

El Consell Escolar Municipal expressa que la necessitat de construir la cinquena escola de Santa Perpètua data de l'any 2005 i que aquesta demanda va ser consensuada entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya a través dels Serveis Territorials al Vallès Occidental. De la mateixa manera recorda que la cessió dels terrenys per a la edificació de l'escola es va produir a l'any 2009 i que al 2010 es van adjudicar les obres a una empresa constructora. El Consell Escolar Municipal recorda en el seu acord que l'escola havia d'entrar en funcionament el curs 2009-2010 i que els terminis s'han anant modificant fins arribar a la incertesa actual.

Els alumnes de l'escola Els Aigüerols es troben en l'actualitat a l'edifici de Serveis Educatius mentre no es construeixi la seva escola. Aquest edifici haurà d'acollir, quan resti lliure, l'Escola d'adults i centre obert del municipi.

El Consell Escolar també es fa ressò del malestar de les famílies i destaca que l'actual edifici que acull l'escola Els Aigüerols té espais limitats i no disposa de menjador, aula de musica o gimnàs.

El Consell Escolar Municipal està format per la comunitat educativa de Santa Perpètua, per representants dels grups municipals i està presidit per la regidora d'Educació Neus Garcia i es va reunir en sessió ordinària el 30 de novembre.

Foto: L'Escola Els Aigüerols ocupa l'edifici de Serveis Educatius / Premsa Ajuntament

0
0
0
s2sdefault