hola

Escola Els AigüerolsActualitat - Educació

La consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, ha traslladat al director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, la reunió demanada per l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, per parlar sobre la construcció de l'Escola Els Aigüerols. El motiu pel qual es trasllada la sol·licitud d'entrevista a Baulenas és "per tal de poder ser atesos el més aviat possible i tenint en compte la temàtica de la petició", segons explica la consellera Rigau en una carta adreçada a l'Alcaldia perpetuenca.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va adreçar al mes de setembre una carta a la consellera d'Ensenyament per demanar-li una reunió on es manifestava la preocupació pel retard en la construcció de l'Escola Els Aigüerols.

L'Ajuntament de Santa Perpètua s'ha reunit en diverses ocasions amb el director dels Serveis Territorials per tractar el tema de l'Escola Els Aigüerols, el darrer cop al mes de setembre, "i ens reunirem les vegades que siguin necessàries", segons ha indicat la regidora d'Educació, Neus Garcia. Tot i així, malgrat la resposta d'Irene Rigau, "continuarem insistint a reunir-nos amb la consellera i tractar el tema directament amb ella perquè la construcció de l'Escola Els Aigüerols és una necessitat urgent i una prioritat per al nostre municipi", ha sentenciat Garcia.

Foto: Imatge d'una de les aules de l'escola Els Aigüerols ubicada provisionalment a l'edifici de serveis educatius / Premsa Ajuntament

0
0
0
s2sdefault