hola

Actualitat - Educació

Una representació de pares d'alumnes de l'escola d'Els Aigüerols i la directora del centre es van reunir al mes de juliol amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora d'Educació, Neus Garcia. La comitiva, triada pel Consell Escolar del centre, va expressar la seva preocupació pel no inici de les obres de construcció de la cinquena escola pública, que ha d'edificar-se a l'avinguda Santiga, a l'antic camp de futbol.

Aquest serà ja el tercer any que els alumnes del centre Els Aigüerols reben provisionalment les seves classes a l'Edifici de Serveis Educatius, al carrer de Garcia Nieto, mentre no es construeix el seu centre.

La regidora d'Educació Neus Garcia ha explicat que els pares van mostrar la seva inquietud per la situació d'incertesa que viuen i ha indicat que l'Ajuntament s'ha compromès a reclamar la Conselleria d'Educació a través d'un escrit la posada en marxa de les obres del nou centre. "Hem de fer força entre l'Ajuntament i els pares perquè la construcció de la nova escola es posi en marxa el més aviat possible" ha indicat Neus Garcia.

0
0
0
s2sdefault