hola

Aula de l'escola Els AigüerolsActualitat - Educació 

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha ajornat aquest matí la reunió prevista per aquesta tarda amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la regidora d'Educació, Neus Garcia. La nova data per a l'entrevista és el 31 de juliol.

Fa mesos, des de febrer, que l'Ajuntament havia demanat aquesta reunió perquè hi ha molts temes a tractar. Un d'ells, pel qual també tenia previst assistir l'AMPA de l'Escola Els Aigüerols, és la continuïtat d'aquest centre i la necessitat de planificar el seu futur. Però també hi ha temes destacats a tractar amb la consellera com les ràtios d'alumnes o les obres i millores pendents en equipaments educatius de la ciutat, entre d'altres.

L'Ajuntament tractarà també amb la consellera sobre la decisió del tancament d'un aula d'educació infantil de 3 anys a l'Escola Santa Perpètua de cara al curs vinent. L'Ajuntament ja ha demanat per escrit a la Conselleria que reconsideri la seva decisió ja que per encabir tots els alumnes s'ha optat per ampliar ràtio i repartir-los entre les altres escoles de Santa Perpètua. Isabel Garcia considera que "aquest augment de ràtio pedagògicament no és el més adient per a l'escolarització d'aquests infants".

El Parlament de Catalunya va acordar la necessitat de celebrar una reunió entre Ensenyament, l'Ajuntament i representants de la comunitat educativa de l'escola Els Aigüerols per tal d'acordar les condicions en les quals s'ha de donar la continuïtat d'aquesta escola. L'alcaldessa apunta que per això aquest tema estava previst tractar-lo en primer lloc amb representants de l'AMPA a la reunió. 

Foto: imatge d'arxiu d'una de les aules de l'Escola Els Aigüerols / L'Informatiu

Àudio: Alcaldessa de Santa Perpètua / Ràdio Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault