hola

Escola Els AigüerolsEducació - Escola Els Aigüerols

Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al proper any contemplen una partida de mig milió d'euros per a la construcció de l'escola Els Aigüerols. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha valorat positivament la inclusió d'aquest projecte en el programa d'inversions de la Generalitat ja que fa uns mesos l'administració autonòmica no preveia cap partida als pressupostos de 2012.

L'alcaldessa ha manifestat que malgrat l'anunci "encara queden incògnites de com es construirà el nou equipament escolar ja que el mig milió d'euros és insuficient per executar una infraestructura d'aquestes característiques". Isabel Garcia ha explicat que les gestions realitzades per l'Ajuntament davant la conselleria d'Ensenyament "han donat els seus fruïts" per què en principi la Generalitat no tenia previst aquesta inversió.

 

Altres inversions de la Generalitat

Altres actuacions que te previstes realitzar la generalitat a Santa Perpètua són la construcció d'una passarel·la sobre la riera de caldes amb una inversió de 650.000 euros; obres diverses al Parc central amb una dotació de 572.000 euros, l'arranjament dels horts de Mogoda amb gairebé 400.000 euros i una dotació de 75.000 euros per a la restauració de l'església de Santiga i l'entorn del castell.

Foto: Imatge d'una de les aules de l'Escola Els Aigüerols ubicada provisionalment a l'edifici de Serveis Educatius / Bàrbara Arco

0
0
0
s2sdefault