hola

Salvador Jorba visita Santa PerpètuaActualitat - Actualitat

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, ha visitat avui divendres 14 d'octubre Santa Perpètua i ha conegut de primera mà l'estat d'algunes de les necessitats més urgents que té el municipi com ara l'estació de la línia R8 o la construcció de l'escola Els Aigüerols. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha traslladat a Jorba "els problemes més urgents que té el municipi i en els que ell pot intervenir per facilitar el contacte amb les diferents conselleries". Garcia ha indicat que "hem assumit el compromís del delegat del Govern d'agilitzar al màxim aquests temes que per al municipi són urgents".

L'alcaldessa i el delegat del Govern s'han reunit, prèviament a la seva visita per Santa Perpètua, i han tractat també altres temes com ara el futur parc Central i el Centre de Formació Ocupacional i de Desenvolupament Empresarial.

En quant a la construcció de l'escola Els Aigüerols, el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, ha indicat que "hem intentat buscar solucions alternatives a la construcció de l'escola i és molt difícil, per tant, haurem de fer un esforç des de la Generalitat i posar-ho com a prioritat número ú". Jorba també ha manifestat que "és difícil poder assegurar que al 2012 es pugui iniciar el projecte perquè el pressupost d'aquest any serà molt minso però l'alcaldessa m'ha fet arribar la necessitat i no hi ha altres solucions possibles, per tant haurem de fer l'impossible per a que la Generalitat ho tingui com a prioritari i quan hi hagi un pressupost es pugui tirar endavant".

Pel que fa a l'estació a la Granja de la línia R8, Jorba ha manifestat que "és ridícul que entre una andana i una estació no sapiguem trobar un punt de sortida" i s'ha compromès amb l'alcaldessa a fer de "mediador entre el Ministeri de Foment i la Generalitat de Catalunya per tenir una solució amb brevetat".

En el cas de les infraestructures a més llarg termini com ara el parc Central o el Centre de formació ocupacional, el delegat del Govern de la Generalitat ha indicat que "és bo que les tinguem plantejades per tal que la Generalitat les hi pugui donar suport".

Imatge: El delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el primer tinent d'alcalde, Joan Mestres / Premsa Ajuntament

0
0
0
s2sdefault