hola

Històries del confinament

aiguerols_webActualitat - Política

ICV Santa Perpètua considera que la proposta de pressupost de la Generalitat per al 2015 "penalitza la ciutat, no dóna resposta a les necessitats més urgents de la ciutadania i cronifica les retallades en serveis bàsics com educació, salut i serveis socials, obligant a l'Ajuntament a continuar fent de mur de contenció dels patiments de la gent". Segons informa en un comunicat, de les catorze esmenes presentades, la primera d'elles torna a ser la construcció del nou edifici de l'Escola Els Aigüerols, valorada en quatre milions d'euros com una de les prioritats fonamentals d'inversió a Santa Perpètua.

També destaquen dues esmenes per tal que la Generalitat pagui el deute amb l'Ajuntament valorat en més de 4,7 milions d'euros només en dos conceptes Llei de barris, i parc Central. Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua, ha recordat sobre l'edifici d'Els Aiguerols que aquesta inversió "ja compta amb projecte executiu d'obra, valorat en uns quatre milions d'euros i el terreny cedit a la Generalitat de Catalunya per part de l'Ajuntament, i la considerem una de les inversions prioritàries a la ciutat". Altres esmenes es refereixen a recuperar les aportacions de la Generalitat a les escoles bressol municipals o l'Escola Municipal de Música i Dansa; la inversió en la millora dels polígons industrials o els estudis tècnics necessaris per proposar tècnicament al Ministeri de Foment la proposta d'enllaç de la línia ferroviària R3 cap a la R8 al seu pas pel municipi.

Foto: una de les esmenes torna a ser la construcció del nou edifici de l'Escola Els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El candidat de CS,Kevin Romero, afirma que si governa rebaixarà un 15% l'IBI per donar suport a les famílies
16 Mar 2023 15:02 - RedaccióEl candidat de CS,Kevin Romero, afirma que si governa rebaixarà un 15% l'IBI per donar suport a les famílies

El diputat de Ciutadans (CS) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, i el portaveu a l'ajuntament [ ... ]

Política
El PSC presenta aquest divendres Pere García com a candidat a l'alcaldia
24 Mar 2023 09:58 - RedaccióEl PSC presenta aquest divendres Pere García com a candidat a l'alcaldia

El Partit dels Socialistes de Cataluna (PSC) a Santa Perpètua presenta oficialment Pere García com [ ... ]

Política
El Ple aprova l'adhesió a l'Associació de Municipis per l'Energia Pública
31 Mar 2023 12:36 - RedaccióEl Ple aprova l'adhesió a l'Associació de Municipis per l'Energia Pública

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat l'adhesió a l'Associació de Municipis i Entitats [ ... ]

Política