hola

Escola Els AigüerolsPolítica - PSC

El PSC de Santa Perpètua ha expressat el seu "rebuig i malestar davant la decisió adoptada pel Govern d'Artur Mas de no construir la nova Escola dels Aigüerols". En un comunicat enviat aquest dimarts 19 de febrer, el PSC manifesta que "és una agressió a l'educació i a la comunitat educativa en conjunt i especialment a la de l'escola Els Aigüerols".

Per al PSC, "el Govern de la Generalitat ha estat insensible a les necessitats educatives de Santa Perpètua i la situació d'unes famílies que veuen, impotents, com els seus fills i filles continuen escolaritzats en unes instal·lacions provisionals que no reuneixen les condicions adequades".

L'agrupació local del PSC considera que el govern de la Generalitat "elimina una escola pública a Santa Perpètua amb la utilització d'uns arguments que són rotundament falsos, la nova escola dels Aiguerols si és del tot necessària i els motius econòmics que al·leguen són bàsicament una excusa" i considera que "l'acció de Convergència i Unió respon, únicament, a l'aplicació i defensa del seu ideari neoliberal. No, no és una qüestió econòmica, és clarament una qüestió ideològica".

El PSC de Santa Perpètua anima a la ciutadania a "no conformar-se i seguir lluitant"

Foto: Mural al solar on s'ha d'ubicar l'edifici de l'Escola Els Aigüerols / AMPA Els Aigüerols

0
0
0
s2sdefault