hola

Si teniu desactivades les galetes per defecte, podreu navegar igualment per aquest web. Hem implementat un giny que us permetrà fer-ho amb comoditat. Si no us funciona el giny, ho haureu de fer manualment.

Aquest web no necessita de cap identificació d'usuari per funcionar, per tant, no gestionem cap dada més enllà de les galetes (cookies) que es fan servir per optimitzar la navegació i establir les estadístiques, en aquest cas amb un tercer ja que depenem de Google Analytics.

Els usuaris de l'app Android InfoSPM no necessiten identificar-se a l'aplicació i no es recullen dades de caràcter personal. No obstant això, les galetes i les dades estadístiques generades pel seu ús, ens serveixen per millorar el nostre servei.

Per tant:

Responsable de les dades:

AJUNTAMENT DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA
Plaça de la Vila 5
08130 Sta. Perpètua de Mogoda, Barcelona.
Tel 935743234
Delegat de Protecció de dades: dpd@staperpetua.cat

Finalitat del tractament:
  • Navegació web.
Legitimació:

  • Compliment legal
Destinataris de les dades:
  • Cap
Drets: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’oficina d’atenció ciutadana, Pl.vila num.6 o bé, si us heu subscrit per rebre l'Informatiu en document pdf, podeu sol·licitar la baixa de la subscripció juntament amb l'eliminació de les vostres dades que conservem per a aquest servei de subscripció a aquest mateix correu (per tal de que sigui efectiva heu de rebre confirmació) o trucar al 93 574 13 14

Conservació de les dades: Segons obligacions legals derivades de la finalitat.
Reclamació: Teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de dades.

0
0
0
s2sdefault