hola

Santa Perpètua de Mogoda viurà els darrers quatre dies de Festa Major d'Hivern amb un munt d'actes musicals, tradicionals, gimcana, exposició i fira d'atraccions. Aquest 7 de març és festa a Santa Perpètua.

El 7 de març, onomàstica de Santa Perpètua, s'ha reservat per a les activitats commemoratives del 8M, Dia Internacional de les Dones. A més del manifest institucional està prevista la representació de l'obra teatral El silenci dels telers.

El Cineclub Cisco Mosenya ofereix el 7 de març a les 18 h la projecció de la pel·lícula Herois, dirigida per Pau Freixas i coescrita per Albert Espinosa. L'entrada, que es pot aconseguir a la plataforma Entrápolis, és de tres euros i per una entrada d'adult es pot aconseguir una infantil de manera gratuïta, tampoc paguen els socis del Cineclub.

La fira és una de les activitats que mou més gent i el gremi de firaires tornarà a instal·lar-se al recinte firal. Aquesta tarda ja començarà l'activitat a la fira i els horaris del 7, 8 i 9 de març seran de 17.30 h a 1 de la matinada i el diumenge 10, de 10.30 a 22 hores.

Aquest segon cap de setmana de Festa Major d'Hivern de Santa Perpètua tindrem una altra novetat. Aquest divendres 8 de març, els Gegants de Santa Perpètua faran una cercavila nocturna des de la plaça de la Vila fins a la rotonda de Joan Miró. L’activitat començarà a les 19.30 h i el grup convida a tothom a seguir els gegants del municipi en aquesta nit plena de colors, llums i confeti.

També el 8 de març, a les 20 hores, s’inaugurarà l’exposició NO! a l’assetjament sexual, de la Col·lectiva d’Artistes Locals, en el marc de la Festa Major d’Hivern. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions La Granja fins al 28 d’abril.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que en aquesta ocasió ha costat trobar artistes que volguessin expressar-se sobre l'assetjament sexual i "això és una prova de la dificultat que hi ha per tractar sobre aquest tema".

Divendres 8 de març a les 19.30 h, Lux Fundació oferirà el V Concert de Música Antiga i Solidària. L’activitat, organitzada pel CREM, tindrà lloc a l'Església, amb el sistema de taquilla inversa. La peça que interpretarà Lux Fundació serà L’Art de la Fuga. BWV 1080 de Johann Sebastian Bach que està considerada una obra cabdal de tota la història de la música.

El final de festa de divendres es traslladarà a CAM Bernades on la CAMissió ha dissenyat el CAM Major amb les actuacions de Tirant lo Band i els DJ's residents, Olmos b2b Paubeats, Mr. Ajo & El Beta, i Babylon Witchla.

Aquest dissabte 9 de març hi haurà la gimcana del Centre d'Esplai el Refugi i la XVI Trobada de bestiari organitzada per la Colla de Diables i pel darrer dia de la Festa Major tindrem la Trobada de Puntaries i l’exhibició de balls de diverses entitats. La XVI Trobada de Bestiari que organitza el Grup de Joves Diables de Santa Perpètua aquest dissabte 9 de març suposarà la primera visita de les filles de la Pepa, la bèstia alada perpetuenca. La plantada començarà a les 19 h a la plaça de la Vila. La Tabalada està prevista per a les 19.50 h i l'inici del recorregut a les 20 h. Les feres passaran per la plaça de la Vila i el passeig de la Florida fins a la rotonda de la Font.

0
0
0
s2sdefault