hola

El debat de les eleccions municipals 2023 pretén oferir a la ciutadania una imatge global de qui són i què proposen els i les candidates a l’alcaldia de Santa Perpètua. Aquest acte, novetat al municipi en aquest format, està programat a les 19 h a la Sala de Plens. Serà una activitat que es podrà seguir presencialment amb l’aforament habitual de l’espai i també a través de Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM), online (radio.staperpetua.org) i als facebooks de l’emissora municipal i de l’Ajuntament.

Durant una hora i mitja els i les alcaldables exposaran propostes i projectes d’àmbits diversos inclosos en el seu programa per intentar convèncer l’electorat i obtenir els millors resultats aquest diumenge 28M.

Per tal d'assistir com a públic, la ciutadania haurà d'estar a la Sala de Plens a les 18.40 h i deu minuts abans de l'inici del programa es tancaran les portes per tal d'interferir el mínim en aquest espai radiofònic i permetre que el so nítid que arribi a tot el públic sigui el de les intervencions dels alcaldables.

Els i les alcaldables que participaran en aquest Debat electoral són: Isabel Garcia que es presenta per Santa Perpètua En Comú - Confluència (SPEC-C); Laura Oliver alcaldable d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC-AM); Pere García el cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP); Kevin Romero com a candidat de Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (CS); Albert Garcia, cap de llista de Junts per Santa Perpètua de Mogoda - Compromís Municipal (CM); Guillermo Almansa alcaldable de la Candidatura d’Unitat Popular - Alternativa Municipalista (CUP-AMUNT); i Julia González la candidata del Partit Popular (PP). Ràdio Santa Perpètua ha convidat també al cap de llista de VOX, Santiago Delgado, qui ha declinat la invitació.

El Debat de les municipals 2023 tindrà lloc aquest dijous 25 de maig a partir de les 19 h des de la Sala de Plens. Es podrà seguir a través del 107.0 FM, radio.staperpetua.org i els facebooks de la ràdio i l'Ajuntament. També hi ha la possibilitat d'assistir presencialment a la Sala de Plens, limitat a l'aforament de l'espai.


Foto: Estrella Núñez moderarà el debat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault