hola

// 20 de març de 2018

Estimadíssims regidors i regidores, us vull agraïr molt sincerament i emocionat l'aprovació de la Declaració de rebuig al manteniment de la nostra presó preventida, així com la defensa del compliment de la Convenció de l'Infant, reclamant el nostre acostament a presons catalanes. 

Soc molt conscient que un acord d'aquestes característiques és sempre fruit de l'empatia i el diàleg i per això us vull felicitar i donar-vos les gràcies. 

Sento un orgull molt gran de ser fill de Santa Perpètua de Mogoda. 

Com a President d'Òmnium Cultural permeteu-me reivindicar, un cop més, el nostre compromís insuburnable amb els valors de la pau, de la defensa dels Drets Humans i la llibertat. Valors que no dutbo compartim amb tots els perpetuencs i perpetuenques. 

Vull agraïr totes les concentracions i mostres de solidaritat i estima que s'estan duent a terme, tant cap a mi com cap a la meva família i amics. Això està fent que no ens sentim sols ni un sol minut enfront aquesta injustícia enorme i que el nostre captiveri prengui el més alt dels seus sentits si amb ell defensem la Democràcia i la llibertat d'expressió. 

Us voldria demanar que no deixeu que ens venci cap sentiment de tristor, odi o rancor, contra res ni contra ningú. Santa Perpètua de Mogoda és i hi aestat sempre un exemple de civisme i convivència, com també simbolitza l'olivera que corona la Rambla i estic segur que així seguirà essent. La causa de la llibertat és noble i justa sobretot perque també hi és per la Pau a qualsevol racó del món. 

Tot un plaer poder compartir en la mateixa lluita. 

Gràcies de tot cor per ser-hi sempre i rebeu una forta abraçada plena d'amor, record i tendresa, 

Vostre, 

Jordi Cuixart Navarro. Presó de Soto del Real

 

Imatge: Carta manuscrita de Jordi Cuixart 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault