hola

1 de desembre de 2016 //

Dimecres 23 de novembre, des de l'oficina de correus de Santa Perpètua, poso un burofax per ser lliurat a Barcelona a la noia que li tinc el pis llogat amb caràcter urgent i amb acuso de rebut, previ pagament de 15,71 €, a la tarda del mateix dia es comet el primer error i em porten a mi i no a la destinatària l'esmentat burofax, l'endemà, a les 12 h, ve a casa el carter per avisar-me que he de tornar a l'oficina per signar de nou el burofax corregit, quan arribo a dos quarts d'una m'atén la directora de l'oficina, la Sra. Micaela León, que de bon començament em posa pegues perquè la noia responsable de l'equivocació ja ha plegat i ella no vol fer-se càrrec del seu cost, ja que, segons m'explica, a correus qui la fa la paga, només quan em queixo i li explico que jo vinc de la Florida (a mitja hora caminant de l'oficina), em fa els tràmits necessaris per esmenar l'error i em demana, i jo accedeixo, si es pot quedar els dos comprovants de les despeses, per poder reclamar l'import internament.

Divendres 25 m'arriba un certificat de correus fent-me saber que no s'ha lliurat el burofax perquè la direcció és incorrecta.

Dilluns 28 a dos quarts d'onze torno a correus amb la fotocòpia del contracte de lloguer per demostrar que l'adreça és absolutament correcta, la Sra. León em fa saber que trucarà a Barcelona per esbrinar que ha passat i m'assegura que m'informarà, abans de les tres de la tarda em comunica que el carter responsable del lliurament fa el torn de tarda i com que ella ja plega m'he d'esperar fins l'endemà, quan dimarts 29 torno per quarta vegada a l'oficina, ja que no atenen el telèfon, la Sra. directora em diu que a l'adreça esmentada no hi viu ningú amb el nom de la destinatària, malgrat que jo ja havia aportat la fotocòpia del contracte. Arribat en aquest punt jo reclamo que em retornin l'import i anul·lin el servei, amb la intenció de portar la carta personalment, però es neguen, assegurant que el servei s'ha fet, és aleshores quan demano per parlar amb un superior el Sr. Joaquin Lancharro, cap de sector, el qual reitera una i un altra vegada que el servei s'ha donat, al final i després que el Sr. Lancharro parli amb els responsables de Barcelona, els dono un altra oportunitat perquè, a la tarda o potser demà, lliurin la famosa carta o bé l’avís a la destinatària i el Sr. Lancharro demana a la Sra. León que em mantingui informada.

Dimecres 30 a les vuit del vespre rebo un whatsApp de la meva llogatera, a qui he mantingut constantment informada dels esdeveniments, que ha trobat l’avís a la bústia.

Dijous 1 de desembre a les 11 h, en el moment que redacto aquest informe, encara no he rebut cap trucada de la Sra. León ni cap notificació de lliurament a la meva bústia.

No m'han retornat els diners ni ningú m'ha rescabalat del perjudici que la seva ineficàcia m’ha causat.

Ana María Domènech Ferrer. La Florida

0
0
0
s2sdefault