hola

Vull felicitar al Centre de Dia de Santa Perpètua de Mogoda per dos motius: el primer, per complir 15 anys aquest mes i en segon lloc, per l’extraordinari treball que realitzen les professionals que hi treballen.

La mare és usuària del centre ara farà aproximadament quatre anys, per ella és el seu «cole». És curiós perquè, com va passar amb les meves filles quan van iniciar l’escola bressol, es quedava plorant i la recollia amb un somriure a la boca. Així durant un temps, fins que va arribar el dia que era ella qui demanava anar-hi. Sempre he pensat que els centres de dia són un gran suport per a les famílies que treballem i ells es trobin com a casa.

Els dies de pandèmia van ser molt durs a casa, demanava « Por qué no hay «cole»??». Al mes de juliol va tornar a obrir amb unes mesures de seguretat i responsabilitat que han permès que no s’hagi tancat. Tot ha estat per la cura i l’esforç de tot l’equip.

Per la seva malaltia, la mare no recorda que fa, però el sentiment d’estar a gust i ben acompanyada la motiva a tornar dia rere dia. Quan traspassa la porta troba somriures, caliu, amabilitat, molta paciència per atendre-la, activitats que l’estimulen cognitivament, exercicis de psicomotricitat, atenció mèdica, actes culturals..... tot això organitzat per un gran equip de professionals molt bé preparades. La seva feina és VOCACIONAL.

Val a dir que com a familiar també rebo gran suport emocional i orientació de com gestionar canvis en la seva malaltia. Agraeixo molt la seva feina i les felicito per aquesta tasca. Al poble tenim un gran servei cap a la Gent Gran. Endavant amb aquesta feina que ajuda a les persones depenents i als familiars.

Montse Noriega (Can Folguera)

0
0
0
s2sdefault