hola

Sóc Núria Valls, la primera directora de l’EBM L’ESPIGA desde el 2007 al 2010 que va acabar la concessió de l’empresa on estava. Ara la noticia del seu tancament m’ha sabut molt greu, ja que és un equipament molt nou i va ser lluita de part de les perpetuenques i els perpetuencs, per poder tenir una escola bressol més, on portar els seus infants. És una pèrdua molt important pel nostre municipi, doncs abans d’arribar a tancar-la definitivament, tant de bo poguessin trobar una solució, per no perdre la seva activitat, però sempre pensant en els infants i les seves famílies del nostre poble, ja que invertir en educació és invertir en futur i cal donar valor al 0-3, per oferir als més petits un munt d’oportunitats.

La pandèmia, crec que ha donat en que pensar i caldria revisar les ràtios que hi han o si més no en contemplar més personal per atendreals infants d’aquestes edats tant petites.

Tinc entès que hi hauran 16 grups d’infants repartits en les altres escoles bressol i jo em pregunto per què no es poden repartir en les tres escoles i així poder crear altres espais de vida pensats en el seu desenvolupament global?

Tots els infants i les seves famílies han de poder tenir una escola prop de casa i de les escoles del seus altres fills/es més grans. Què passa si una família que viu a Centre Vila o Creueta i ha de portar un fill/a al’escola bressol els Pins i l’altre fill/a a l’escola Santiga?

I que passa amb les educadores, si perden el seu lloc de treball?

A mi m’agradaria col.laborar aportant idees i altres altenatives per no perdre la seva activitat.

Núria Valls

Centre Vila

 

0
0
0
s2sdefault