hola

Miloca (Associació d’Amics del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, a Santa Perpètua de Mogoda) té com a objectiu promoure activitats adreçades a la millora de la conservació de la natura. Es va constituir l'any 1998 i entre els seus objectius divulga la tasca del centre de recuperació, ubicat a Santa Perpètua, un dels pioners de l'Estat Espanyol. A més, té el desig de contribuir a tenir una societat més justa, més sostenible i més conscienciada amb la fauna i el medi ambient que ens envolta. L'entitat organitza el quart concurs de fotografia natura. El termini per enviar les imatges finalitza el 30 de novembre. Mireia Alegre, coordinadora i educadora de Miloca, explica els objectius del concurs i el destí de l'import de la venda del calendari que es confeccionarà amb les dotze millors imatges i que es posarà a la venda durant la Fira de Nadal. Les bases del concurs les podeu consultar al web miloca.org 

Quin és l'objectiu d'aquest concurs de fotografia que organitza Miloca?

L’objectiu del concurs és despertar la curiositat i l’estima cap a la naturalesa de les persones participants per tal que entenguin que la naturalesa és fràgil, que té un encant i que cal respectar i conservar.

És la quarta edició del concurs. Com han funcionat les tres primeres?

Fa uns anys que varen abandonar el concurs, i l'hem tornat a repescar. Van funcionar molt bé les tres primeres edicions, malgrat no existien encara les xarxes socials i no teníem tant ressò. En l'últim concurs van arribar a tenir més de 300 fotografies. A veure si aquest any tenim més participació encara.

Les dotze millors imatges serviran per fer el calendari que es posarà a la venda a la Fira de nadal. A que es destinarà l'import d'aquesta venda?

L'import del calendari estarà destinat a donar suport als projectes de Miloca d’educació ambiental que fem a les escoles, els tallers familiars i les tasques de gestió de la nostra entitat.

En quines activitats treballa aquesta temporada Miloca?

Com cada any, seguim fent els tallers sobre fauna autòctona a les escoles que ens ho demanen, en biblioteques o entitats i també organitzem algun taller familiar.

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

"Han tancat els centres d'educació especial sense pensar en els infants que hi assisteixen”

Els mesos de confinament han afectat a totes les famílies, ja fossin unipersonals o nombroses, perquè [ ... ]

''Santa Perpètua fa coses a nivell de vehicle elèctric que es fan a països com Noruega''
''Santa Perpètua fa coses a nivell de vehicle elèctric que es fan a països com Noruega''

“El vehicle elèctric forma part del nostre present només cal impulsar la seva acceleració per a [ ... ]

Isabel Garcia: “Ha estat un any molt dur per a tothom, però ho superarem”
Isabel Garcia: “Ha estat un any molt dur per a tothom, però ho superarem”

  Aquest cap de setmana es commemora el primer aniversari de l’inici de l’emergència sanitària [ ... ]