Festa Major d'Hivern 2022 - Santa Perpètua de Mogoda

CARNAVAL 26/02/2022

Correfoc

Bases de participació i inscripció disponibles al portal de tràmits de l'Ajuntament.

La Regidoria de Cultura, fins al dia 23 d'aquest mes de març, manté el període d'inscripció per aquelles comparses o carrosses que participin amb algun vehicle o remolc al concurs de la Rua de Carnaval. La inscripció s'haurà de realitzar al portal de tràmits de l'Ajuntament. Les persones o grups que no necessitin vehicle poden realitzar la inscripció en el mateix període o el dia de la Rua, el 26 de febrer, de 17 a 17.45 h al Passeig de la Florida amb encreuament amb el camí de la Granja. Tothom qui no estigui inscrit, podrà participar-hi lliurement, però no podrà optar al premi del concurs, segons especifica la Regidoria de Cultura.

El jurat del concurs, que repartirà un total de 2.400 euros en premis, estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic. El veredicte es farà públic quan finalitzi la rua a la plaça de la Vila. S'han establert un total de deu premis que valoraran diferents aspectes: Premi Carnaval individual (125 euros), Premi Carnaval Parella (150 euros), Premi Carnaval Grup Família (200 euros)(format entre 3 a 5 persones) , Premi Carnaval Comparsa (300 euros) (mínim 10 persones), Premi Carnaval Comparsa infantil (300 euros) (mínim 20 infants), Premi Carnaval Carrossa (300 euros), Premi Carnaval comparsa no local (300 euros), Premi carnaval ús de material reciclat (300 euros), Premi Carnaval millor coreografia (300 euros) i Premi Carnaval Especial jurat (125 euros). Tots els participants siguin locals o forans poden acumular premis i tots rebran un diploma de participació.

El recorregut de la rua serà: Passeig de la Florida, avinguda de Barcelona, carrer de Genís Sala, La Rambla i la plaça de la Vila. La realització de la Rua està sotmesa a les mesures marcades pel Procicat.

A la nit de 00 h a 06 h hi haurà concurs de disfresses a CAM Bernades: CAMnaval, amb l'Orquestra Mitjanit, Jackdafons i DJ's Residents.

Comparteix la programació de la Festa Major: