Resultats Disponibles

Segona actualització de la Diagnosi de partida del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda 2025 (juliol 2012)

Segona actualització de la Diagnosi del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda 2025 (juliol 2012)

Aquest document pdf s’ha fet amb la voluntat d'actualitzar la informació recollida en l’informe previ de Diagnosi de Juny de 2010, en vista als canvis especialment profunds esdevinguts en els darrers dos anys. 

Debats sectorials

Debats sectorials del Pla Estratègic

Entre novembre de 2010 i març de 2011 s'han desenvolupat en el marc del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda una sèrie de debats sectorials per a discutir els temes que prioritàriament hauran d'integrar la proposta del Pla. El marc de referència d'aquests debats ha estat la Riera de Caldes, àmbit de planejament establert pel Pla Territorial Metropolità de Barcelona. En concret s'ha desenvolupat un debat sobre urbanisme i territori, amb tècnics d'urbanisme dels diferents ajuntaments de la Riera de Caldes, un debat de paisatge i medi ambient amb tècnics municipals, un debat sobre indústria amb empresaris i gestors de polígons, i un sobre promoció econòmica amb tècnics de la Riera de Caldes, la Diputació de Barcelona i les Cambres de Comerç del Vallès.

Consulteu els resultats d'aquests debats 

 

Diagnòstic de situació de partida del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda 2025

 

Diagnòstic de situació de partida del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda 2025.

El present document recopila tota la informació significativa per avaluar la situació de partida de Santa Perpètua de Mogoda en el moment actual. La seva finalitat està marcada per l’important fet de ser el referent tècnic per establir una estratègia adient de desenvolupament de la ciutat.

Adjunts:
URLDescripcióMida (Kb)
Accedir a aquesta URL (/pespm/attachments/article/14/pla_estrat.sta._perpetua_mogodav_3.pdf)pla_estrat.sta._perpetua_mogodav_3.pdfDiagnòstic situació de partida0 kB

Síntesi del Diagnòstic de situació de partida del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda 2025

Síntesi del Diagnòstic de situació de partida del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda 2025

Aquest document sintetitza els elements claus recollits en el Diagnòstic de situació de partida del Pla Estratègic de Santa Perpètua de Mogoda 2025.

Adjunts:
URLDescripcióMida (Kb)
Accedir a aquesta URL (http://www.staperpetua.org/pespm/attachments/article/37/sintesis_diagnostic_situacio_de_partida_definitiu.pdf)sintesis_diagnostic_situacio_de_partida_definitiu.pdfSituació de partida437 kB

Altres