1.1 Formació i desenvolupament 1.1. Formació i desenvolupament

Programa ocupacional Formació i Desenvolupament Professional.

  • Nou Centre de Formació Ocupacional i Desenvolupament Empresarial 
  • Promoció de la col·laboració voluntària entre aturats i entre ocupats i aturats
  • Elaborar projectes de nous ensenyaments professionals (dual, alternança,...) relacionats amb les empreses de l'àmbit
  • Programar accions permanents de formació relacionades amb competències transversals (informàtica, idiomes,...)

Contingut multimèdia:

Programa ocupacional Formació i Desenvolupament ProfessionalEntrevistes a usuaris


Entrevista a formadors

Projecte d'Ampliació de la Granja Soldevila per a centre de formació ocupacional

El present document exposa les modificacions al Projecte Bàsic i d'execució d'ampliació de la Granja Soldevila per a centre de formació ocupacional expedient 12/2008-0301. Aprovat inicialment en data 16 de maig de 2011 i definitivament el 24 d'agost de 2011 que correspon a un edifici de superfície de 1999 m2 i un pressupost 2.337.734,10 € iva inclòs. Redactat per Lloveras & SolerS.L.. La modificació que es va aprovar inicialment el novembre de 2013, parteix de la base que en trobar-nos amb un edifici modular és possible establir etapes de construcció i té la finalitat d'adaptar-se al finançament efectiu en el marc de la Llei de Barris i de la Mesa de concertació de Diputació de Barcelona amb la reducció fins a 1.107.004,78 € iva inclòs. S'aconsegueix a partir de realitzar l'obra per administració i actuant l'Ajuntament com a promotor i com a constructor i a partir de segregar una primera etapa de 1265 m2 tot mantenint al màxim les prestacions funcionals a partir de reduir espais comuns sense us i maximitzar el programa d'aules i despatxos i agrupar els tallers en un únic taller (abans eren 3 tallers de 100, 100, i 50 m2) per tenir totes les possibilitats de varietat dels cursos de formació a realitzar.

Accediu als documents descarregant els següents arxius:

1a part

2a part

Són dos arxius que es descomprimeixen sense necessitat de software addicional, descarregueu els arxius a la mateixa carpeta i obriu "cfo_plecs_part1.exe" per començar la seva expansió.

Comença l'activitat formativa al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE)

AulaAquest mes de novembre comença l'oferta formativa al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE), que es va inaugurar l'11 d'octubre amb l'objectiu de crear noves línies de negoci al voltant del vehicle elèctric. La primera formació que s'impartirà en aquest equipament, situat en el complex Granja Soldevila, seran tres cursos formatius i dues jornades. Les inscripcions es poden fer a través del web de l'Ajuntament de Santa Peprètua. D'altra banda, l'Ajuntament, el Departament d'Ensenyament i el Gremi de tallers de reparació d'automòbils de Sabadell i província de Barcelona organitzen a Santa Perpètua el primer Campionat escolar de vehicles elèctrics, l'ElectroCat.

Continuar llegint: Comença l'activitat formativa al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE)

Onze persones aturades inicien les obres de construcció del nou centre de formació

Inici de les obres de construcció del nou Centre de Formació

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha posat en marxa les obres del Centre de Formació Ocupacional. Un projecte que durant l'any 2012 ha estat subdividit en fases d'actuació per adequar-lo a les possibilitats econòmiques i financeres disponibles. Les obres s'inicien amb un primer pla d'ocupació d'onze persones aturades del municipi. Amb un pressupost de poc més de 1.100.000€, la previsió és que l'equipament estigui enllestit a finals del proper any

Continuar llegint: Onze persones aturades inicien les obres de construcció del nou centre de formació

Altres