hola

CREVEActualitat - CREVE

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, presidiran l'acte d'inauguració del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE). L'acte tindrà lloc demà divendres 11 d'octubre a dos quarts de deu del matí. Prèviament, el conseller mantindrà una trobada amb els alcaldes i alcaldesses i posteriroment amb empresaris i empresàries dels municipis de la Riera de Caldes que li presentaran els projectes Logis-Riera de Caldes i vehicle elèctric.

Ahir els membres de la Corporació de Santa Perpètua van visitar aquestes instal·lacions que s'ubiquen en el camí de la Granja, al costat de la Granja Soldevila.

El CREVE (Centre de Recursos del Vehicle Elèctric), és un equipament de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i forma part del projecte Plataforma de desenvolupament del vehicle elèctric de la Riera de Caldes. En aquesta actuació col·laboren els ajuntaments de Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i La Llagosta; la Fundació Privada Ascamm, el Gremi de Reparació d'Automòbils de Sabadell i Comarca, el Gremi d'Electricistes de Sabadell i Comarca, el Centre Metal·lúrgic i l'Associació Promotora del Vehicle Elèctric (VOLT TOUR).Durant tot el dia hi haurà una mostra de vehicles elèctrics al mateix espai i a les cinc i les sis de la tarda s'han programat visites guiades al CREVE.

Foto: visita de la corporació a les instal·lacions del CREVE / Francesca Mejías

0
0
0
s2sdefault