hola

L’Associació Fibromiàlgia i Síndrome de la fatiga crònica AFIFAC commemora avui dijous 9 de maig a partir de les 18 hores el dia de la fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central amb una jornada de suport i convivència al Centre Cívic el Vapor.

L’activitat començarà amb la proposta Somriures a càrrec de l’actriu Maria Sola que oferirà el monòleg Conchita la vecina. En acabar hi haurà l’Espai informatiu amb el director dels CAP’s de Santa Perpètua i la Florida, Eduard Carrión i la psicòloga d’AFIFAC, Yolanda López.

L’actor i monologuista perpetuenc Joan Natzari oferirà també un petit espectacle per fer somriure els assistents. La jornada finalitzarà a les 20.30 hores aproximadament amb el sorteig de regals i pica-pica. L’entitat ha mostrat el seu agraïment als comerços col·laboradors com ara el restaurant Can Perico, Irene Solà Estètica, les farmàcies Carme Relat i Josep Peya i les voluntàries del Banc del temps.

D’altra banda, es demana als assistents no dur perfums, colònies ni productes de postafaitat, a fi de protegir la salut de les amb síndromes de sensibilització central.

La presidenta d'AFIFAC, Maria Rosa Soley, ha subratllat que l'activitat d'avui serveix per commemorar el Dia Internacional de la Fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central que és el 12 de maig. Soley ha destacat que es tracta d'una commemoració festiva.





0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]