hola

L’empresa Asfaltos y Construcciones Elsan ha resultat l’adjudicatària de la nova campanya d’asfaltat amb un pressupost de 127.042,72 euros, sense IVA.

El Pla preveu l’asfaltat de prop d’una vintena de carrers del municipi i la creació de dos nous passos elevats amb l’objectiu de millorar la mobilitat de les persones vianants. Els treballs també inclouen la senyalització horitzontal. Per barris, al Centre Vila, es preveu l’asfaltat del carrer de Marià Fortuny, entre Frederic Soler i l’avinguda de Barcelona; a la Creueta, els carrers d’Amadeu Vives i de la Verge de Montserrat, entre Indústria i Poeta Maragall; a la Florida, s’asfaltaran els carrers Dos, entre les avingudes Tres i Sis; Sis, entre les avingudes Tres i Quatre; Set, entre les avingudes Quatre i de l’Estela Ibèrica; Nou, entre les avingudes Deu i Tres; i l’avinguda Tres, entre el carrer de l’Estela Ibèrica i el carrer Sis; per últim, a Can Taió, es preveu l’asfaltat del carrer de Salvador Espriu, entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila, i la creació de passos elevats a Tierno Galvan i Josep Carner, al costat del parc de Catalunya. El Pla també preveu l’asfaltat de 241 metres del camí de Torreferrusa, des de la B142 al tram paral·lel a la B140.

Com a millores presentades a la licitació, l’empresa adjudicatària també asfaltarà altres tres vials al barri de la Florida: els carrers Setze i Divuit, entre les avingudes Set i Catorze; i el carrer Disset, entre les avingudes Vuit i Nou.

El Consistori perpetuenc ha explicat que la campanya es troba en fase administrativa i que la previsio és que les obres comencin al mes de juny. També ha assenyalat que el termini d’execució dels treballs és d’aproximadament un mes per a l’obra principal i una setmana més per a la realització de les millores. A més, ha explicat que s’informarà al veïnat de les afectacions viàries que provocaran les obres i demana disculpes per les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar.


Foto: Imatge d'arxiu del darrer asfaltat al barri de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]