hola

Un total de 650 infants de tercer a cinquè de Primària passaran els mesos de març i abril pel parc del trànsit ubicat al parc Central per rebre formació de la Policia Local al voltant de bones conductes i habilitats pràctiques en conducció de bicicletes i per al coneixement de la senyalització i elements de la via.

Els escolars aprenen sobre seguretat passiva en circulació i es fomenten el respecte, la prudència i la observació. La Policia local explica que "molts nens i nenes del poble surten amb bici pels carres de Santa Perpètua sense els coneixements necessaris per circular amb seguretat i el nostre objectiu es millorar aquesta seguretat en la mobilitat amb bicicleta".

Les activitats de la Programació Estable pel que fa a l'Educació viària inclouen, a més del parc del Trànsit, altres tallers per a infants des de primer de Primària a quart d'ESO.

Un total de 250 alumnes de primer de Primària han visitat durant els mesos de gener i febrer l'empresa Jané on veuen la importància de portar el cinturó de seguretat així com l'ús dels sistemes de retenció infantil com la cadireta i l'elevador.

Per a segon de Primària la Policia Local dinamitza una activitat a l'aula anomenada Ho tens Clar? on els escolars, a través de la projecció d'un vídeo, veuen situacions de risc al carrer amb l'objectiu de comentar i reflexionar sobre els perills que comporten determinades conductes.

Per completar tota aquesta formació, la Policia Local preveu realitzar la segona quinzena del mes d'abril i de maig unes xerrades per a l'alumnat de Batxillerat, quart d'ESO i educació especial sobre els riscos de l'alcohol i les drogues en la conducció. L’objectiu es reconèixer el propi límit entre seguretat i el perill per tal de donar tota la informació sobre les conseqüències del consum d’alcohol i drogues en la conducció per tal que els joves reflexionin sobre aquestes conductes.

A finals de maig, es tornarà a programar la festa cloenda de l'educació viària per a l'alumnat de tercer de Primària.


Foto: El parc del trànsit està ubicat al parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]