hola

Les entitats Arran, Moguda Perpètua, AMPA Els Aigüerols, Casal Popular i Santa Perpètua horitzontal han fet una valoració molt positiva de la programació de La Santa Moguda, que s'ha celebrat coincidint amb la Festa Major d'Hivern. El gruix de les activitats es va celebrar el 9 de març primer al parc Municipal i a la nit al CAM.

La Santa Moguda és una festa amb diverses propostes socials i d’oci per a la ciutadania en general. El programa estava compost per el 10è Corretasques i una taula rodona sobre Dones i Arts que va tenir lloc uns dies abans i dissabte passat, l'AMPA d'Els Aigüerols va organitzar el ja tradicional intercanvi de joguines i un taller de manualitats. Aquest any, per primer cop, es va incorporar a La Santa Moguda la calçotada popular que va comptar amb 160 assistents i una sobre taula amb Mabel Flores. A la tarda molts joves van participar al Torneig de Quiddich. I la nit, l'estrena del grup perpetuenc la Ruca, els valencians Machete en boca i Combo Marx Revolution v a omplir l'aforament del CAM.

Una de les membres de La Santa Moguda, Carla Batalla, ha fet una bona valoració de La Santa Moguda ja que van ser activitats amb molt de seguiment. Batalla ha destacat el primer concert del grup perpetuenc La Ruca que per moments gairebé esgota l'aforament del CAM.

El joc del geocatching finalment no es va poder dur a terme per problemes d'última hora, segons apunta Carla Batalla, esperen tenir-lo a punt per properes edicions de La Santa Moguda.


Foto: Torneig de Quiddich celebrat al parc de la Ribera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]