hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha decidit ratificar l'acord de cessió dels terrenys per a la construcció de l'Escola Els Aigüerols, després que la Generalitat de Catalunya hagi notificat al consistori perpetuenc un acord pres l'any 2013 mitjançant el qual va deixar sense efecte la cessió municipal.

Aquest serà un dels punts de l'ordre del dia de la propera sessió plenària, que tindrà lloc el proper 28 de febrer.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, s'ha mostrat molt sorpresa pel fet que la Generalitat hagi fet arribar aquesta comunicació gairebé sis anys més tard de l'acord, que es va prendre el mes de març de 2013. “Es difícil entendre com ara ens comuniquen un acord de fa sis anys que diu que va deixar sense efecte la cessió municipal del terreny per construir Els Aigüerols”, ha assenyat la primera edil. “Des del Consistori continuem considerant molt necessària la creació d'una escola-institut a la ciutat, que reculli el projecte educatiu de l'Escola Els Aigüerols i per això ens ratificarem de l'acord de Ple del novembre de 2006, quan vam aprovar la cessió dels terrenys de l'antic camp de futbol a la Generalitat per tal que hi construís aquest centre escolar”, ha manifestat l'alcaldessa.

Per la seva part, el regidor d'Educació, Antonio Egea, ha recordat que fa poc mes de tres mesos el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, “va visitar Santa Perpètua i l'Escola Els Aigüerols, on es va comprometre davant de l'Ajuntament, la direcció i l'AMPA del centre a la construcció del nou edifici i a la conversió a institut-escola”. “Aquest compromís no quadra amb la comunicació que ara ens ha fet la Generalitat”, ha destacat Egea. En aquest sentit, el regidor també ha recordat la necessitat d'augmentar el nombre de places de secundària al municipi i ha retret al conseller que Els Aigüerols no sigui un dels 25 instituts-escola anunciats per la Conselleria d'Ensenyament aquesta setmana que entraran en funcionament el proper curs.

L'alcaldessa i el regidor d'Educació s'han reunit amb l'AMPA i la direcció de l'escola per informar-los d'aquesta comunicació i avançar-los el posicionament municipal.


Foto: Mural reivindicatiu en els terrenys que va cedir l'Ajuntament per a la construcció de l'Escola els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Hospital de Mollet registra una lleu davallada d'ingressos per Covid-19
30 Set 2020 14:27 - RedaccióL'Hospital de Mollet registra una lleu davallada d'ingressos per Covid-19

L’Hospital de Mollet ha registrat una lleu davallada del nombre d’ingressos per covid-19 per primera [ ... ]

L'Ajuntament obre fins el 6 d'octubre consulta ciutadana sobre quatre ordenances
30 Set 2020 12:53 - RedaccióL'Ajuntament obre fins el 6 d'octubre consulta ciutadana sobre quatre ordenances

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha obert consultes prèvies a la ciutadania des del portal de participació [ ... ]

L'Aula del parc reprèn aquest diumenge la programació amb una proposta per explorar la riera
30 Set 2020 10:07 - RedaccióL'Aula del parc reprèn aquest diumenge la programació amb una proposta per explorar la riera

L’Aula del parc comença una nova temporada amb una sortida a la riera de Caldes. La proposta que [ ... ]