hola

Aquest diumenge 17 de febrer comença la nova programació de l’Aula del parc d’aquest any 2019.

La primera proposta és el taller La natura del parc a l’hivern i proposa realitzar un itinerari de natura per anar descobrint i observant plantes i animals que ens visiten durant aquesta època hivernal. L’organització asseny­ala que “molt dies d’hivern la natura sembla adormida però a molts racons del parc hi ha animals i plantes que esperen ser descoberts”. El taller començarà a les 11 hores i està gestionat per l’empresa Gaia Serveis Ambientals.

L’activitat és gratuïta però les places són limitades. Per aquest motiu, les famílies interessades a participar s’han d’inscriure abans del dia 15 de febrer al correu electrònic auladelparc@staperpetua.cat, indicant quants adults i infants participaran en l’activitat.

La regidora de Medi Ambient, Neus Garcia, s’ha mostrat “molt contenta” amb el desenvolupament de l’Aula del parc ja que “cada vegada hi ha més famílies interessades en participar en els tallers proposats” i també ha remarcat que “està complint els objectius de divulgació de temàtiques ambientals entre la ciutadania de Santa Perpètua de Mogoda”.

La Regidoria de Medi Ambient recorda que l’Aula del parc, que es va inaugurar el 6 de març de 2016, és un equipament municipal destinat principalment a l’educació per a la sostenibilitat i tracta aspectes com l’ecologia urbana i la mobilitat sostenible. A l’Aula, s’ofereixen activitats dirigides als centres educatius de Santa Perpètua i a les famílies i esdevé un punt d’informació i recursos sobre temes relacionats amb l’educació per a la sostenibilitat.

L’Aula del parc ha anunciat que durant tot l’any es realitzaran activitats i tallers, que contemplaran temàtiques diferents, com el reciclatge de residus, la biodiversitat, mobilitat sostenible, eficiència energètica o consum responsable.


Foto: Un dels tallers de l'Aula del parc / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]